Zásadní zvrat! V kauze Růžička už padla obvinění! Jaký trest hrozí?

Růžička

Domácí scénu nedávno zasáhla kauza kolem bojovníka Tadeáše Růžičky, o které masivně informovala média napříč spektrem. Uniklo totiž video, na kterém se Mawar hodně nevybíravým způsobem snaží vzbudit muže v bezvědomí, kterému ještě nadává a zesměšňuje ho. Policie po muži z videa začala pátrat a vyzvala všechny, kteří by mohli o muži nebo kauze něco vědět, ať se případně ozvou. Donedávna to vypadalo, že celá kauza vychladne, ale následně se objevila informace o tom, že se muže z videa podařilo najít a vyslechnout. Právě v návaznosti na tyto kroky pak nyní přišel zásadní zvrat.

Tak tohle asi nechce! Venomovi se ozval elitní soupeř, který ho prý přivátá v UFC

„K incidentu s bezvládným mužem, kterému sprostě nadává a fackuje ho, se zatím nevyjádřil,“ komentoval novinář Michal Janotka minulý týden jedno z Mawarových posledních vyjádření, ve kterém mluví o tom, že dlouhé roky motivuje lidi kolem sebe tím, jak maká a dře. „Podle informací Krimi Zpráv se však policistům konečně podařilo neznámého muže najít. Jak to navíc vypadá, Růžička má další problém. Vše prý začalo ve chvíli, kdy se chtěl kolem 2 hodiny ráno se svou přítelkyní najíst,“ doplnil Janotka za CNN Prima News, což se nyní potvrdilo a navíc došlo k zásadnímu posunu v celé kauze.




„V případu zápasníka Tadeáše Růžičky, který před nedávnem zveřejnil videozáznam, na kterém fackuje bezvládně ležícího muže a k tomu mu sprostě nadává, dnes nastal zásadní zvrat. Policisté ho totiž obvinili hned ze dvou trestných činů. Za výtržnictví a ublížení na zdraví mu tak hrozí až 3 roky vězení,“ informovala dnes stanice CNN Prima News.

„Kriminalisté už ztotožnili i vyslechli poškozeného muže, kterého jsme hledali i skrze média,“ prozradil pro CNN Prima News Jan Daněk, mluvčí Policie České republiky. „Následně na základě získaných podkladů zahájili trestní stíhání proti konkrétnímu muži za trestné činy výtržnictví a ublížení na zdraví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.“




„Jisté je, že aby kriminalisté mohli zápasníka obvinit, museli nasbírat množství zásadních důkazů, které mají prokazovat jeho vinu,“ doplnil pak také Janotka.

Uvidíme tedy, jak kauza dále postoupí, protože Růžička nyní samozřejmě dostane šanci se hájit a prokázat, že situace neproběhla tak, jak to na první pohled může vypadat, jak po zveřejnění videa Mawar tvrdil.

 






Štítky:

12 komentářů na “Zásadní zvrat! V kauze Růžička už padla obvinění! Jaký trest hrozí?”

  1. Pingback: Řekl si o to! Dana White se naštval a vypsal odměnu na nezvaného hosta | Shorties

  2. maware drž se já ti držím 👊👊👊 ty nosí vánoční dárky ježíšek 🍀🍀🍀štěstí 🆗️ a kdyby bylo nejhůř tak pamatuji. zavřít můžou pustit musí. samozřejmě doufám že jako prvotrest doufám tak podmínka nebo veřejné práce. co už lepší než na nucenou dovolenoi

    1. udělal bych z něj exemplární případ….10 let natvrdo bez podmínky plus 2 milióny (které ta opice stejně nemá) jako ujmu…takový kripl co zneužívá svojí sílu…. běž do basy ty špíno….tam ti chlapci ukážou 💩🤡

  3. Pingback: Titulová bitva Kincl vs Čepo? Promotér Novotný reaguje na možný mega zápas

  4. Pingback: Alex Pereira v polo-těžké váze není ani zdaleka tak děsivé monstrum, ale... | Shorties

  5. Pingback: Korean Zombie reaguje na prohru a dojemně se loučí s MMA světem | MMA Shorties

  6. Pingback: Vrátí se ještě lepší? Jeremy Kimball reaguje na zrušení bitvy s Xavierem | Shorties

  7. Pingback: Pomůže to? Tony Ferguson dostal krutě upřímný, ale dobře míněný a silný vzkaz | Shorties

  8. Pingback: Holloway přiznává, proč pro něj bylo poslední KO Zombieho tak důležité | MMA Shorties

  9. Pingback: Budou se utahovat šrouby? OKTAGON chystá zásadní změnu smluv | Shorties

  10. Pingback: Poševňák a metro v Brně? Diego Kotlár perlil ve vědomostním kvízu | Shorties

  11. Pingback: Bojovník vytroubil do světa velké OKTAGON plány? Promotér Novotný reaguje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *