Manžel svérázné Lucie Michal Navrátil, který si sám odpykával ve vězení trest za vraždu, se rozhodl svou partnerku podpořit, přestože před jejím uvězněním byl jejich vztah pořádně dramatický a na stole byl dokonce rozvod. “Lucie si musí sama uvědomit v hlavě, jestli chce žít svůj starý život s lidmi, kteří ji využívali pro peníze nebo udělá tlustou čáru a vše napraví,” vysvětlil před časem pro server VIP Star.

Poté, co se Lucie dostala z vězení domů, si již stačila najít zaměstnání. S hledáním nového uplatnění jí měl pomoci právě její Michal. Jak prozrazuje její profil na sociální síti, pracuje nyní blond maminka ve skladech velkého mezinárodního internetového obchodu.

Osminásobná matka nemá v péči ani jedno dítě

Vše nasvědčuje tomu, že žena, které diváci Výměny manželek vyčítali jak její výbušnost, tak zanedbanou domácnost, jde konečně skutečně do sebe. Velkou motivací jsou také děti, které jí byly odebrány. Lucie má celkem osm potomků. Čtyři z nich žijí se svými otci, čtyři žili s ní a Michalem. Poté jim ale byli odebráni. Dvojice se ale nyní snaží, aby jim je úřady opět vrátily do péče. Když mohou, berou je proto alespoň na výlety a snaží se být vzornými rodiči.

“Oba dva máme práci. Lidé z okolí se k nám začali konečně chovat s respektem. Jak ke mně, tak k Lucii. Už nám neubližují,” svěřil se Michal Navrátil, který začal být k lidem značně nedůvěřivý a velmi si rozmýšlí, co o své rodině prozradí veřejnosti.

Přiznal ale, že vše zlé mezi ním a Lucií je momentálně zapomenuto. Dvojice je tak spolu a znovu zamilovaná. “Prostě jsme se chtěli dát znova dohromady. Společnými silami se nyní pokusíme dostat děti zpátky do naší péče. Víc to rozebírat nebudu,” uzavřel v rozhovoru pro VIP Zprávy.

Související články