Fotožurnál: Móda z Muže roku. Celebrity si daly záležet. Posuďte sami
Zdroj: herminapress

Fotožurnál: Móda z Muže roku. Celebrity si daly záležet. Posuďte sami

Vytvořeno dne 29.08.2023

Poslední srpnový pátek patřil již tradičně finálovému večeru soutěže Muž roku. Jako obvykle se do Náchoda sjely celebrity českého showbyznysu. Každý chtěl ukázat to nejlepší ze svého šatníku nebo z dílny svého oblíbeného návrháře. My vám nyní ukážeme to nejlepší!

Večerem nás provedli moderátoři CNN Prima News Lenka Špillarová a Karel Voříšek. Lenka oblékla dlouhé růžové šaty s výrazným výstřihem od módní návrhářky Dominiky Sedláčkové. Šaty Lence velice slušely a  daly vyniknout její štíhlé postavě. Celkový look pak podtrhl dokonalý make-up. Karel měl na sobě oblek ušitý na míru od firmy Koutný a byl barevně doladěn k Lenčiným šatům. Kravata i kapesníček byly v letních odstínech růžové.

Miss Earth 2012 Tereza Fajksová zvolila šaty z dílny návrháře Miroslava Michaela Knota a troufneme si říct, že byla nejlépe oblečenou ženou večera. Černé dlouhé šaty s hlubokým výstřihem, šifonovými průhlednými rukávy a sexy rozparkem až do pasu vypadaly opravdu skvěle. 

Herečka ze seriálu ZOO Michalela Pecháčková zvolila kombinaci topu s dlouhým rukávem a midi sukně. Flitrovaný materiál v zelené barvě Míše perfektně padnul k jejím blond vlasům. Ty si nechala vyčesat do drdolu. I tento outfit patřil k těm nejlepším v rámci večera.

Krásně vypadala i zpěvačka Šárka Vaňková. V černých plisovaných šatech ke kolenům s holými pažemi předvedla svoji štíhlou figuru. Dobře k šatům zvolila i zlaté sandálky na podpatku a zlaté doplňky. 

Milým hostem slavnostního večera byla Saskia Burešová. Legendární moderátorka zvolila elegantní halenku a kalhoty v černé barvě. Na první pohled může černý outfit působit nudně, ale s výrazným náhrdelníkem na krku to celé působí velice pěkně a zajímavě.

Mezi muži musíme nejvíce pochválit zpěváka Josefa Vágnera. Černý oblek v dobře padnoucím střihu jednoznačně patří na večerní akce tohoto typu a bílá košile je skvělá volba. Barevný kapesníček, rozhalenka a černé boty už jen vždy podtrhují podobnou kombinaci.