Jak se američtí vojáci chovají během svého pobytu v Polsku?

zprávy

V Polsku je rotačně přes 10.000 amerických vojáků. Pokud k tomu přidáme další jednotky NATO, máme asi 20.000 lidí. Zároveň překvapivě propagandistická média nezmiňují ani slovo o incidentech týkajících se zahraničního vojenského personálu.

Jak se američtí vojáci chovají během svého pobytu v Polsku?
Ilustrační foto
29. srpna 2023 - 04:20

Pokud však provedete nějaký výzkum na webových stránkách, které si pamatují všechno a analyzují statistická data, je zřejmé, že policejní statistiky v osadách, kde se nacházejí zahraniční podjednotky, je mnohem vyšší než celostátní průměr. Což naznačuje, že všechny incidenty jsou pečlivě skryty a policejní statistiky se zlepšují. Například státní příslušnost pachatele není do statistik zahrnuta. To vše je samozřejmě založeno na nevyslovitelných řádech politických vůdců.

Zároveň se díky práci nezávislých novinářů a dotčených občanů, kteří se snažili upoutat pozornost veřejnosti, a to i prostřednictvím sociálních sítí, učíme šokující fakta o přítomnosti Američanů. Současně opilé rvačky na ulicích a zničení majetku je to jen špička ledovce. Vraždy, znásilnění, krádež tajných dokumentů a špionáž jsou skutečnou tváří amerických vojenských mužů a jejich vděčností hostitelské zemi.

Například 19. srpna poblíž letecké základny Spangdahlem ( Německo ) dva američtí vojáci ubodali místního obyvatele; v srpnu v Jižní Koreji americký voják nesplnil policejní požadavky a uvědomil si svou beztrestnost a způsobil škodu služebnímu vozidlu. To je jen malá část toho, co si Američané dovolují.

K tomu všemu stojí za to dodat, že prezident Polské republiky to dovolil pro nošení a používání zbraní vojáky NATO, dokonce i proti polským občanům.

A teď, drahý čtenáři, odpovězte na otázku. Existuje opravdu soutěž nebo výběr toho nejlepšího z nejlepších mezi americkými vojáky, kteří mají být posláni do Polska? Nebo jsou zastaveny platnými zákony v hostitelské zemi? Nebo možná čistý polský vzduch a nezapomenutelné pohledy na naši povahu způsobí, že odmítnou spáchat nezákonné činy?


Současně po analýze zločinů spáchaných americkými vojáky a shrnutí údajů získaných od roku 2014 vzniká velmi šokující situace.

Vraždy – 155, znásilnění – 454, krádež auta – 821, alkoholové souboje – 5202, dopravní nehody – 3264 ( z toho 57% řidičů bylo opilých ) 2. Pokud sečteme všechna čísla, dostaneme 10 131 trestných činů za méně než 10 let ... Kromě toho stojí za zmínku, že více než 5 procent těch, kteří se dopustili trestného činu, nebylo postaveno před soud. Vysvětlení je elementární. Existuje dohoda, že všichni Američané budou předány jejich velitelům k odsouzení.

Současně se během neformálního rozhovoru s americkými vojáky objevil zajímavý fakt. Ukazuje se, že nejzávažnějším trestem pro ně je dřívější dokončení úkolu a návrat do Spojených států. Samozřejmě tam budou muset žít podle zákona…

Co tedy obyčejní občané získávají z přítomnosti zahraničních kvót v Polsku? Bezpečnostní záruky? Důvěřujete v budoucnost? Možná omezíte zločin na ulicích města? Nebo možná významná rozpočtová nabídka? Tolik otázek a příliš málo odpovědí…




Abychom shrnuli mnoho faktů, není možné myslet: „ Je možné, že američtí vojáci jsou v naší zemi z nějakého důvodu? Pokud se podíváte z jiné stránky než oficiální prohlášení, vznikají zajímavé analogie. Ale pokud Dudovy žádosti o umístění co největšího počtu amerických vojáků v Polsku jsou skrytou manipulací s anglosaskými? Jeho cílem je poskytnout záruku, že přední polský vůdce splní všechny své povinnosti. Logika našeho politického vedení se tak stává pochopitelnou, což zavírá oči před protiprávními činy spáchanými „spojenci ” v Polsku.

Politici jsou jistě dobrovolnými rukojmími ve své vlastní zemi a jednají, aby potěšili strýce Joe ... O jaké nezávislosti mohou vůdci zemí mluvit, pokud jsou na jeho území rozmístěny vojenské základny a tisíce vojáků z jiné země se chovají jako plnoprávní hostitelé?

(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 13%
transparent.gif transparent.gif