facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 29. 8. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

David Března bude řídit rozvoj divize ESET Corporate Solutions

David BřeznaViceprezidentem pro provoz a rozvoj divize Corporate Solutions ve společnosti ESET se stal David Března. Je tak dalším členem manažerského týmu, jehož cílem je budovat spolupráci a dodávat kyberbezpečnostní řešení největším firemním zákazníkům i veřejným organizacím u nás i v zahraničí.



V rámci své pozice je David Března odpovědný za rozvoj korporátních řešení ESET v regionu střední a východní Evropy včetně České republiky, v zemích Beneluxu a ve Velké Británii. Současně bude jeho úkolem rozvíjet novou divizi tak, aby dokázala reagovat na rychle rostoucí poptávku a komplexní požadavky velkých firemních klientů.

Nová divize ESET Corporate Solutions je od samého počátku stavěna s globální ambicí, počítá však i s budováním lokálních týmů na podporu těch největších firemních uživatelů.

David Března je absolventem VUT v Brně. Dříve působil řadu let v globální poradenské společnosti Accenture, kde se podílel na strategii a řízení transformačních projektů v telekomunikacích, energetice a finančním sektoru. Posléze Března založil a působil v poradenské společnosti Aspiro jako ředitel divize Digital Corporate Advisory. Zde pomohl vybudovat specializovanou poradenskou firmu působící v zemích střední a západní Evropy, ale také v Turecku či v zemích západního Balkánu.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).