Dobrá věc se podařila, benefiční fotbalové setkání v Biskupicích vyneslo téměř 200 000 korun

Foto: Vlastimil Pustina
BISKUPICE - Pečliví organizátoři z Rotary clubu v Uherském Brodě, k tomu fotbalový klub Tatran Biskupice slavící 70 let od založení, přízeň sponzorů a docela hvězdné obsazení. Charitativní fotbalový turnaj se na hřišti za početné účasti týmů prostě musel vydařit. Společnými silami a také zásluhou tomboly a dobrovolného vstupného se k potřebným dostane téměř 200 000 korun. A to je tedy částka více než slušná.

Na trávník k zápasům v malé kopané nastoupilo hned osm týmů. K favoritům patřili zlínští hokejisté, jak známo, vždy to uměli i na trávníku. A to také parta kolem Petra Čajánka, kde nechyběl třeba Jiří Marušák, Miloš Gureň, Ondřej Veselý a mnozí další včetně exprvoligového fotbalisty Davida Hubáčka, získala očekávané prvenství.

Na hřišti ovšem zářily i jiné hvězdy, třeba družstvo bývalých reprezentantek ve fotbale, parádně se ale předvedli úplně všichni účastníci.

„Akci zahájila guvernérka společného distriktu Česká a Slovenská republika Rotary International Katarína Čechová,“ informoval jeden z hlavních organizátorů z uherskobrodského Rotary clubu Jiří Dědek.

Rotary International je celosvětová organizace s více než jedním milionem členů na všech kontinentech.

„Zázemí bylo v Biskupicích velmi příjemné i díky vedení obce, stejně jako jubilujícího klubu, všem velké díky. Výtěžek bude rozdělen pro potřebné osoby se zdravotním handicapem z Uherskobrodska, přispěje i na dobudování základny skautů ve Chřibech a v neposlední řadě na nákup techniky pro spolupořádající klub. To aby měli co nejhezčí trávník, na němž nám všem bylo jednu srpnovou sobotu velmi dobře,“ dodal Jiří Dědek.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x