Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již tuto středu bude Španělský sál Pražského hradu hostit 20 finalistek a finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2023 pro Českou a Slovenskou republiku. O nadějných mladých talentech bude rozhodovat porota složená z odborníků z oblasti módy a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů.

My jsme se se všemi finalisty sešli na jejich společném focení. „Je to pro nás velká výzva být dnes v tomto studiu. Vůbec poprvé fotíme všech dvacet finalistů, protože dříve jsme se rozdělovali podle krajů a teď jsme si řekli, že uděláme velkou módní story,“ prozradil Super.cz prezident české a slovenské části soutěže Saša Jány.

Letos poprvé se do soutěže mohli přihlásit nejenom ženy a muži, ale také nebinární osoby. Nikdo z této nové kategorie se ale nakonec do finále neprobojoval.

To se nepodařilo, a to z toho důvodu, že často bojujeme s postavou. A chlapcům, kteří se například prezentují v ženských šatech, tělesná schránka neumožnila postoupit dále, protože byli třeba příliš vysocí a postavou příliš mužní. A my víme, že to pak v Paříži nebo v Londýně nefunguje," vysvětlil Jány.

V naší galerii se můžete podívat na všechny tváře, které se chtějí stát českou a slovenskou modelingovou elitou. Kdo se vám nejvíce líbí?

Kdo z finalistů soutěže krásy se vám líbí nejvíce?
Alžběta Jarošová
3,4 %
Aneta Matušková
2,8 %
Anna Flaumová
6,1 %
Eliška Hamrová
2 %
Filip Kocábek
4,7 %
Ivo Korčák
0,9 %
Jolana Hojná
24,8 %
Lea Mátychová
1 %
Lea Veal
5 %
Matúš Očkaik
2,2 %
Natália Zollerová
1,6 %
Natálie Vlachová
8,8 %
Nikita Podovaylenko
0,9 %
Peter Gabriš
0,6 %
Robert Gadylshin
0,7 %
Štěpán Škoda
8,8 %
Tamara Bujňáková
1,8 %
Thea Mykysková
19,7 %
Tomáš Solovic
2,4 %
Zuzana Kistyová
1,8 %
Celkem hlasovalo 7833 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám