Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2023 15:30
Čas čtení 3:57
Radim Šlechta

Nový John Wick s Gibsonem, ostrý Hřebejk i hororová pohádka pro dospělé tě čekají v září na VOD

Nový John Wick s Gibsonem, ostrý Hřebejk i hororová pohádka pro dospělé tě čekají v září na VOD
Zdroj: Starz Entertainment
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NETFLIX PROGRAM APPLE TV+ SKYSHOWTIME
Uložit Uložené

Sestavili jsme pro tebe výběr toho nejzajímavějšího, co od září najdeš na VOD platformách.

Školní rok začíná a s ním i podzimní premiéry na streamovacích platformách. Přestože se podzimní měsíce obvykle nesou ve znamení drahých a očekávaných projektů, letos je výběr o něco chudší. I tak se ale na VOD službách dají najít zajímavé filmové i seriálové novinky. Těšit se můžeš třeba na spin-off Johna Wicka nebo první český originál na SkyShowtime. 

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Ryan Gosling a Johnny Depp tě dostanou za hranice zákona Co si pustit o víkendu: Ryan Gosling a Johnny Depp tě dostanou za hranice zákona 25. srpna 2023 16:00

A Million Miles Away

Na platformě Amazon Prime najdeš od 15. září vědecko-fantastické drama o zemědělském dělníkovi Josem Hernandezovi (Michael Peña), který se vydá do vesmíru. Tvůrčí tým ale slibuje také poukázat na téma migrace, komunitního způsobu života nebo třeba nerovnosti a s ní spojené vytrvalosti. 

Režisérka a spoluscenáristka Alejandra Marquez Abella se v minulosti podílela na některých epizodách populárního seriálu Narcos: Mexico, kde si zahrál právě i Michael. Tak doufejme, že jim spolupráce podobně dobře vyjde i v případě A Million Miles Away.

Kde si film pustit: Amazon Prime
Premiéra: 15. září 2023
Délka filmu: Neuvedeno
Režie: Alejandra Marquez Abella
Scénář: Alejandra Marquez Abella, Bettina Gilois, Hernan Jimenez, 
Hrají: Michael Peña, Rosa Salazar, Garret Dillahunt, Eric Johnson, Veronica Falcón, Michelle Krusiec, Sarayu Blue

Love at First Sight

Romantické filmy mohou být (a často bývají) opravdu velký kýč. Na druhou stranu není nic špatného na tom se za podzimních večerů na nějaký povedený podívat. Jedním z nich by snad mohl být i snímek Love at First Sight. Hadley a Oliver se potkají v letištní čekárně a stráví spolu dlouhý let z New Yorku do Londýna. Po přistání se ale v letištním chaosu jeden druhému ztratí z dohledu. Otázkou je, jestli se jim podaří znovu se potkat.

Doporučeno
Fotografka zachytila natáčení porna z „krásnějšího úhlu pohledu“, který běžně neuvidíš Fotografka zachytila natáčení porna z „krásnějšího úhlu pohledu“, který běžně neuvidíš 22. srpna 2023 11:00

Love at First Sight je film Vanessy Caswill, s její tvorbou ses ale možná už setkal*a. Jako režisérka pracovala třeba na populárních seriálech Little Women, Thirteen nebo My Big Fat Diary.

Kde si film pustit: Netflix
Premiéra: 15. září 2023
Délka filmu: 1 hodina 30 minut
Režie: Vanessa Caswill
Předloha: Jennifer E. Smith
Scénář: Katie Lovejoy
Hrají: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Dexter Fletcher, Sally Phillips, Jessica Ransom, Tom Taylor, Katrina Nare, Jayda Eyles

Cassandro

Tenhle životopisný film by ti měl poskytnout vhled do ne úplně mainstreamového odvětví sportu. Wrestling má v Mexiku dlouhou tradici a je dost odlišný od WWE, které se dostalo i k českému obecenstvu. Cassandro vypráví příběh Saúla Armendárize, který vytvořil jednu z nejslavnějších postav wrestlingu.

Film nemá být jenom pohledem do zákulisí sportu, ale ukazuje taky, jak se disciplína stavěla ke gay zápasníkům. Cassandro už zarezonoval na festivalu v Sundance a podle prvních reakcí se můžeš těšit především na výkon Gaela Garcíi Bernala.

Kde si film pustit: Amazon Prime
Premiéra: 22. září 2023
Délka filmu: 1 hodina 39 minut
Režie: Roger Ross Williams
Scénář: Roger Ross Williams, David Teague
Hrají: Gael García Bernal, Roberta Colindrez, Perla De La Rosa, Joaquín Cosio, Raúl Castillo, Bad Bunny, Mark Vasconcellos
Doporučeno
KVÍZ: Poznáš slavné filmové záporáky a záporačky? KVÍZ: Poznáš slavné filmové záporáky a záporačky? 13. srpna 2023 13:00
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse