Výměna manželek: Ohlédnutí za osudem Lucie z Kladna, která patří k nezapomenutelným účastnicím reality show

Výměna manželek: Ohlédnutí za osudem Lucie z Kladna, která patří k nezapomenutelným účastnicím reality show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svým životním stylem dokázala mladá žena ohromit diváky už v lednu 2022. Dodnes se drží v různých žebříčcích na předních místech, pokud jde o představení, které před kamerou předvedla. Její houskové knedlíky bez housek se staly „legendárním“ pokrmem.

A jak si žije Lucie Navrátilová dnes?

Lucie z Kladna vzbudila rozruch ihned po odvysílání Výměny manželek. Se svým partnerem Standou se rozešla tři týdny po natáčení a vyměnila ho za odsouzeného vraha, který se zanedlouho stal jejím manželem. Od té doby baví lidi na sociálních sítích svými zprávami, kdo se zrovna chystá s tím druhým rozvést, nebo jak jsou zamilovaní.

Lucie je i nadále jako neřízená střela, a tak není žádným překvapením, že se letos v létě ocitla na padesát dnů ve vězení. Tam si odpykala trest za nebezpečné vyhrožování, kterého se dopustila sms zprávami. Ve vězení údajně Lucii něco osvítilo a rozhodla se, že se stane lepším člověkem. Po propuštění si našla práci a vzpomněla si, že má někde osm dětí, které by chtěla získat zpět do péče.

Své o vztahu řekl i manžel Lucie, Michal Navrátil, který si sám odpykával trest za vraždu. Partnerku se rozhodl podpořit, přestože údajně před jejím nástupem do vězení byl jejich vztah na pokraji rozvodu.

Lucie si našla práci ve skladišti velkého mezinárodního internetového obchodu a chce ukázat světu, že se zvládne postarat o vlastní děti. Těch porodila celkem osm, ale všechny jí byly odebrány z péče, protože její labilní povaha a katastrofální domácnost nebyly pro život dětí vhodné. Čtyři z potomků žijí se svými otci a čtyři žili v domácnosti Lucie a Michala, než jim byly odebrány do ústavní péče.

Pár tak chce usilovat, aby se jim čtyři děti vrátily domů. Zatím je bere alespoň na výlety a snaží se dokázat, že péči o potomky zvládnou.

Michal pro VIP Zprávy uvedl, že všechno zlé, co mezi nimi bylo, je zapomenuto a s partnerkou jsou znovu zamilovaní. Údajně i od okamžiku, kdy oba pracují, se k nim lidé z okolí chovají slušněji a s respektem. Michal začal být k lidem velice nedůvěřivý, protože měl pocit, že se k němu a k manželce okolí nechová přátelsky. Proč asi?

Vypadá to jako hezká pohádka, ale opravdu by se Lucie, která před kamerami působila hodně nevyrovnaně a agresivně, dokázala tak zásadně změnit? Nezbývá než doufat, že si manželé v euforii z nového zamilování nepořídí další dítě.

Zdroje článku: