Fitness influencerka Larissa Borgesová (33 let) zemřela na dvojitou srdeční zástavu!

Larissa Borgesová, populární influencerka fitness, v pondělí (28. srpna 2023) tragicky zemřela ve věku 33 let po dvou zástavách srdce z neznámých příčin. Před smrtí statečně bojovala o život v kómatu. Zprávu jako první zveřejnila Borgesové rodina, která převzala její účet na Instagramu, aby uctila její památku.

"Naše milovaná dcero, jdi s Bohem a buď požehnaná," napsala rodina.

Podle zpráv místních médií byla Borgesová 20. srpna hospitalizována poté, co při pokusu o cestování v Gramadu utrpěla zástavu srdce. Třiatřicetiletá žena byla týden v kómatu. Došlo však k další tragédii, když ji postihla další srdeční příhoda, která se však tentokrát ukázala jako smrtelná. 

Larissa Borges

Larissa Borges

Příčina smrti influencerky je nejasná, ale předpokládá se, že v době, kdy měla potíže se srdcem, měla v těle drogy a alkohol. Aby bylo možné přesně určit, co se stalo, plánují úřady provést úplné vyšetřování včetně pitevní analýzy.

Úřady se k předčasnému úmrtí Larissy Borgesové vyjádřily následovně: 

"Existuje zpráva o možném požití omamných látek, které se kumulovaly s alkoholickými nápoji," informoval zástupce Gustavo Barcellos o probíhajícím vyšetřování. "Tělo bylo odesláno na pitvu. Budeme se snažit pomocí laboratorních testů pátrat po látkách, které případně požila."

Larissa Borges

Zbývají 1 dny
Zbývají 1 dny
Zbývají 1 dny

FA HMB Pro

579
− 21%
515
Zbývají 1 dny

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.