Rozhovor s Jaroslavem Drábkem, profesionálním lovcem duchů

1.9.2023 v Bytosti 22

Jaroslav Drábek se už 30 let odborně zabývá čištěním a harmonizací domů a jiných prostor, kde jsou potíže s duchy. V následujícím rozhovoru popisuje své bohaté zkušenosti z praxe. Vysvětluje tématiku posmrtného života, entit, démonů či přízraků.



Proč je výhodné chovat doma kočku a co kočka dokáže, pokud v domě straší? Jak to vypadá, když někoho posedne démon? Jak probíhá komunikace s entitami?
Jaroslav se dělí také o zkušenosti s odváděním duší obětí z propasti Macocha, co se dělo v Pražské únikovce, nebo vysvětluje případy, kdy vyvolávání duchů nedopadlo dobře.

Jaroslav Drábek časem sestavil skupinu lidí, se kterými společně vyšetřuje a čistí místa, kde se objevují potíže s neklidnými duchy. Na svém webu uvádí, že pomáhá lidem pouze za uhrazení nákladů na cestu a čištění, neručí však za případný návrat problému, pokud obyvatelé domu nedodrží pokyny, které by měly zabránit případnému návratu problémů. Zabývá se tedy i příčinou a prevencí. Dokonce pořádá kurzy, kde předává své zkušenosti dalším, opět za lidové ceny.

Rozhovor vřele doporučuji pozorně absolvovat, je plný velice cenných zkušeností.



Komentáře

Ikona diskutujiciho Jarka 2023-09-01 10:40:44 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Pana Drábka znám osobně byl u nás čistit dům. Opravdu ví co dělá na nic si nehraje a bere peníze pouze za cestu. Nevydělává na tom. Zrovna i řekne kde pod domem jsou prameny my tady máme dva, protože řadu let se zabývá proutkařením vede i kurzy proutkaření.

Ikona diskutujiciho Danny 2023-09-01 18:59:58 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Mazec 🙂 Fascinující téma, dokázala bych pána poslouchat celý den. Jenom škoda, že tam nebyla ta část o andělech smrti. (Btw viděla jsem jednou hongkongský film, ve kterém dívčina vídala po transplantaci rohovky duchy a právě i tyhle „anděly smrti“, kteří se zjevovali, když někdo umíral – jmenovalo se to Oko z r. 2002.)

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2023-09-01 19:31:26
Ikona diskutujiciho
sipka

Mluví skvěle. Na youtube je s panem Drábkem víc rozhovorů a má taky zajímavé webovky, kde se dá počíst. https://www.eprv777.cz

Ikona diskutujiciho housenka 2023-09-02 09:30:18 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Díky za doporučení. Rozhovor se mi moc líbil. 🙂

Ikona diskutujiciho Trabant 2023-09-02 09:32:55 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

K církvi mám averzi. Ta svěcená voda, modlitby a tak, to bych určitě do domu kde straší netahal. Ale jestli jim to funguje tak dobře. Zřejmě přišli na mechanismus. Stejně je pan Drábek velkej sympaťák a je fajn že se o svoje zkušenosti dělí.

Ikona diskutujiciho Janička Kováříková 2023-09-02 09:34:24 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Zajímavé jak dali do popisků jenom ty hodně šokující věty které víceméně řekl spíš pro doplnění. Prostě jutubeři lovci senzací a kliků. Jaroslav to ale nepotřebuje. Bomba rozhovor. Jdu si hledat další.

Ikona diskutujiciho Karel 2023-09-02 09:35:24 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Věděl jsem že ta skupina existuje a vidět zakladatele a moct si ho poslechnout je příjemný překvapení.

Ikona diskutujiciho Emma 2023-09-02 13:32:09 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Ale s tím vyjadrenim ohledně věku duší nebo kolik jestvuje něčeho, tak to bych se držela zpátky. To jsou jen takové rádoby odhady a neúplné informace.
Každopádně, pan vypadá seriózně, zřejmě toho i dost viděl a zažil, a zřejmě to, co dělá, lidem pomáhá. Tak to má být.

Ikona diskutujiciho M 2023-09-03 01:21:56 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Ahoj Alue, chci se zeptat. Moje kamarádka z tohoto světa nedávno odešla dobrovolně.:( Jsem z toho hodně špatná. Zapálila jsem za ni už nekolikrát svíčku a pomodlila se za ni, ať najde cestu ke světlu , je ještě něco, co bych mohla pro ni udělat?
Další věc na kterou se chci zeptat…ona ještě před půl rokem chodila na hřbitov bláznů do Bohnic s nějakým takovým přístrojem (fakt nevím název). Já bych tam nešla ani za dne. Napadlo mě, že se tam na ni muselo něco přilepit…co si o tom myslíš?

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2023-09-03 09:52:46
Ikona diskutujiciho
sipka

To je moc smutný, nevím co její duše teď dělá a kde je. Takže nevím co pro ni můžeš udělat. Jestli vyhledá někoho z žijících, tak tam pak vodítko být může. Ptát se, co můžeš udělat pro nešťastného člověka, když už je po smrti, je pozdě. Teď už se toho moc dělat nedá.

Na hřbitov asi chodila, protože měla problémy a tento výlet mohl být únikem z reality. Nemyslím si, že by si někdo vzal život proto, že by chodil na strašidelná místa. To je jenom symptom. Lidé si neberou život kvůli maličkostem, ale protože nemůžou vydržet život a ztratili naději že to bude lepší. Když nevidíš východisko a všichni se na tebe vykašlou, to je ta fáze.

Ikona diskutujiciho M. 2023-09-03 18:48:24 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Já se jí snažila pomoct a podporovat i „za živa“, bohužel bydlela 350 km daleko a toho človíčka pak prostě neuhlídáš. Neuhlídala ji ani rodina a ani přítel, kteří bydleli blízko ní. Nevykazovala ani žádné znaky, že by to chtěla udělat, o to to bylo pro všechny těžší a překvapivější. Přála bych si, aby aspoň tam nahoře nalezla klid. S tím hřbitovem mě to napadlo, jestli se tam na ni nemohla přilepit nějaká entita, která ještě prohloubila její stavy, které v rámci svého psychického onemocnění měla. Napadlo mě právě zeptat se, jestli nemáš s někým takovým zkušenost, kdo měl problémy po návštěvě bohnického hřbitova. Tak proto jsem se ptala.

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2023-09-03 19:07:12
Ikona diskutujiciho
sipka

Přirozeně se nestýkám se hřbitovními turisty, ani mi takový ohlas nepřišel do poradny. Je to dost zvláštní, že se někdo zabije a okolí to nečeká, nebo říká že nevidělo příznaky. Opravdu hodně zvláštní. Sebevražda není něco, co by člověk udělal nárazově bez plánu a bez dlouhodobého strádání, aniž by hledal řešení. Ale lidé jsou různí.

Ikona diskutujiciho M. 2023-09-03 22:09:15 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Ona už za sebou pár pokusů měla v minulosti, měla psychickou nemoc, kde je riziko sebevraždy 50x vyšší než u běžné populace. Já s ní byla v kontaktu skrze tu dálku jen telefonicky a v telefonu mi zněla vesele. Když se zabila, byla pod vlivem alkoholu. Nečekal to vůbec nikdo..ani její rodina, ani její přítel. Ti s ní byli dokonce i osobně. Přijde mi, že se ve mně snažíš vyvolat pocity viny, ale já vím, že jsem pro ni dělala maximum a takové narážky, že jsem si měla všimnout, za mě nejsou na místě.

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2023-09-04 19:24:34
Ikona diskutujiciho
sipka

Žádné narážky na nikoho nedělám – z toho opravdu nic nemám, ani by mi to nedělalo dobře. Píšu obecně na téma. Pro člověka který se zabil už se nic moc udělat nedá. Dopadlo to špatně a je to nevratný. Psychicky nemocní lidé jsou bohužel nepředvídatelní, tak spíš než návštěva hřbitova bude příčina v tomto.

Ikona diskutujiciho iva 2023-09-06 09:24:37 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

To, co říká o hradu Svojanov jsem zažila na vlastní kůži. Z prohlídky jsem musela utéct, jsem to tam nedávala, strašná tíseň, vyběhla jsem na nádvoří a tam s brekem rozdýchávala. Příšerný pocit, už bych tam nešla.

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2023-09-06 10:05:24
Ikona diskutujiciho
sipka

😀 😀 😀 😀 😀 Jáj. Když ho zmínil, říkala jsem si, zajímavý nápad na výlet, provětrám auto. Podívala jsem se na web a na program toho hradu. V den a i v čase kdy jsem se dívala co tam pořádají, byla na programu „Smlouva s ďáblem“. Takže na výlet nepojedu. Ale to bude asi jenom náhoda.

Ikona diskutujiciho iva 2023-09-06 11:09:10 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Zcela určitě jenom náhoda 🙂 )
Ještě si vzpomínám na Křivoklát, pro mne také těžký hrad, uf.
Kde jsem se cítila dobře byl Karlštejn, zámky jsou na tom lépe, i když skoro všude se ,,něco“ najde.

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2023-09-06 12:35:43
Ikona diskutujiciho
sipka

Podle mě je všude něco. V každém starém baráku. Co teprve v baráku kde bydlela leckdy zhýralá vrchnost 🙂

Ikona diskutujiciho Stefan 2023-09-06 22:57:25 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Jak může něco takového dělat někdo, kdo věří v trojici? Nepochází toto a podobná náboženství právě od zlých bytostí? S církví bych já nechtěl mít nic společného, služeb tohoto pána bych nevyužil.

Ikona diskutujiciho Jana 2023-09-08 14:53:07 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Vypočula som si celý rozhovor a pán Drábek hovorí naozaj zaujímavo o veciach, ktoré aj na tejto stránke čítavam 🙂 Len som si všimla pri pozeraní jeho viacerých rozhovorov, že má v tvári niektoré znaky, ktoré vo fyziognomike poukazujú na skôr pokrivený charakter, napr. sanpaku a možno jemne nakrivo nos. Ale celkovo na mňa urobil dobrý dojem, celkovo pôsobí ako nejaký mystik.

Ikona diskutujiciho M. 2023-09-10 21:26:59
Ikona diskutujiciho
sipka

Jani, já mám křivou nosní přepážku a trpím díky tomu maximálně na častější rýmy. Jako pokřivený charakter sama sebe nevidím a věřím, že ani moje rodina a přátele ne. Vím, že se to tak říká a neříkám, že fyziognomie je úplná blbost, ale musíš to brát trochu s nadhledem..Naopak žiju v duchu: žij a nech žít a jsem takový ten důvěřivý blbec, který je ke všem přímý a upřímný, a pak se diví, když natrefí na lidi, kteří lžou, podvádějí nebo manipulují. Jeden kolega ze mě takhle vytáhl několik tisíc. Tvrdil, že je v existenční nouzi a já jsem chtěla pomoct. Pak jsem to z něj tahala víc než rok a zjistila, že si takhle napůjčoval od více lidí. A já jsem byla z nás dvou ta, která má při úsměvu lehce zahnutej nos do strany.:D On rovnej nosík.:D

Ikona diskutujiciho octomaník 2023-09-12 09:52:05
Ikona diskutujiciho
sipka

pro M.
také mám obdobnou zkušenost s půjčením peněy. Ideální řešení je napsat na papír potvrzení o půjčení peněz s termínem splatnosti. Anebo dotyčnému říct ať mu půjčí někdo jiný, že peníze nepůjčuješ.
*****
Aluško, našel jsem zajímavý článeček o matematice
https://cz24.news/nasobilka-po-japonsku-a-jak-si-pamatovat-cisla/

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek