Honor na veletrhu IFA 2023 uvedl křížence mezi kabelkou a skládacím telefonem

3
Honor na veletrhu IFA 2023 uvedl křížence mezi kabelkou a skládacím telefonem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Jedná se o nový koncept Phone-to-purse s označením Honor V Purse
  • Elektronická zařízení mají být vnímaná jako zcela nová kategorie módního zboží
  • Došlo rovněž ke globálnímu uvedení skládačky Magic V2

Honor dnes na veletrhu IFA 2023 představil svou strategickou vizi budoucnosti chytrých telefonů. Během keynote s názvem „Unfold Tomorrow" CEO společnosti Honor George Zhao nastínil závazek značky udělat ze skládacích smartphonů mainstreamový trend, a to díky nejnovějším inovacím zaměřeným na člověka, včetně nejlehčího a nejtenčího skládacího smartphonu Honor Magic V2. Značka také představila nový koncept Honor V Purse, skládací smartphone ve stylu nositelné módní kabelky.

Skládací smartphony Honor urazily dlouhou cestu a každá jejich další verze představuje pozoruhodný pokrok v designu, funkčnosti a odolnosti," řekl George Zhao, generální ředitel společnosti Honor. „A nejen to, díky našemu konceptu telefonu v podobě kabelky, který jsme uvedli v život prostřednictvím Honor V Purse, zkoumáme udržitelná řešení, která využívají nové skládací technologie k posílení kreativity a utváření životního stylu zítřka."

Nová kapitola pro rozvoj technologií ve světě módy

Honor V Purse plynule promění skládací smartphone v módní doplněk v tzv. phygital stylu (kombinace skutečného, fyzického a digitálního), a to díky řadě přizpůsobitelných displejů (AOD), které napodobují design kabelky, včetně designových prvků, jako jsou řetízky, peříčka a střapce, jež reagují na pohyb smartphonu a kývají se spolu s ním. Tento koncept telefonu je také kompatibilní s výběrem vyměnitelných řemínků a řetízků, které se připínají na kloub a umožňují nosit smartphone bez námahy přes rameno jako běžnou kabelku nebo tašku, což mu umožňuje stát se novou trendy kabelkou, tzv. „It bag“ budoucnosti.

Honor V Purse vznikl s ohledem na udržitelnost a ztělesňuje závazek společnosti Honor k ochraně životního prostředí. Kromě toho, že se vyznačuje materiály z udržitelných zdrojů, jako je veganská kůže na popruzích, lze tento nekonečně přizpůsobitelný koncept AOD kombinovat s jakýmkoli oblečením. S tím, jak módní průmysl překračuje hranice fyzického světa do digitálního prostoru, technologie umožňuje neomezené možnosti stylu a sebevyjádření. Honor V Purse může tímto malým způsobem pomoci ekologicky uvědomělým spotřebitelům snížit spotřebu rychlé módy, a co je důležitější, pomáhá světu módy přijmout nové technologie s cílem povzbudit spotřebitele, aby nakupovali méně a používali zboží déle.

Představení Honor Magic V2 pro celý svět

Společnost Honor během veletrhu IFA 2023 také vůbec poprvé na akci světového formátu představila svůj nový vlajkový skládací smartphone Honor Magic V2. Ten ilustruje vizi společnosti Honor v oblasti skládacích smartphonů, která v tomto odvětví definuje nová měřítka díky významným vylepšením v oblasti tvaru, baterie, displeje a uživatelského zážitku.

Honor Magic V2 je mezi skládacími smartphony, které společnost Honor dosud představila, vůbec nejlehčí a nejtenčí. Váží pouhých 231 gramů a ve složeném stavu měří 9,9 mm. Skládací vlajková loď ve svém tenkém a lehkém těle ukrývá novou generaci baterie Silicon-Carbon-Dual-Battery s průměrnou tloušťkou pouhých 2,72 mm a s kapacitou 5 000 mAh.

Honor Magic V2

Kromě tenké a lehké konstrukce je Honor Magic V2 vybaven prvním superlehkým titanovým pantem svého druhu a novou patentovanou ocelí Honor, díky níž je mechanismus pantu robustnější a odolnější. Honor Magic V2 také získal prestižní certifikaci odolnosti od společnosti SGS tím, že pant vydrží více než 400 000 složení, což zajišťuje při 100 složeních denně životnost až deset let.

Diskuze ke článku
Viktor Čistý
Viktor Čistý
Naposledy upraveno: 2. 9. 2023 03:29
V Purse je 'SUPR' HOVADINA / ČÍČOVINA pro SESTERSTVO ZALOMENÉ PRACKY :D

..při tomto stylu použití, KOLIK MINUT VYDRŽÍ FUNGOVAT ta VNĚJŠÍ SKLÁDAČKA? ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze