Arnold Schwarzenegger se stal hlavní tváří Parkside!

Arnold Schwarzenegger se stává novou tváří značky Parkside. Jeho slova "Zvládnete to!" zní jako motivace v televizních reklamách a na sociálních sítích, kde se v rámci brandové kampaně podělí o tajemství svého úspěchu. S humorem a sebeironií inspiruje zákazníky, aby převzali kontrolu nad svými projekty a provází je na cestě k dosažení svých cílů.

Christoph Pohl, ředitel nákupu společnosti Lidl International, vysvětluje:

"Arnold Schwarzenegger skvěle reprezentuje naše hodnoty. Parkside znamená 'udělej to sám'. Chceme, aby naši zákazníci měli jistotu, že našimi produkty dokážou své úkoly zvládnout sami. Arnold je mužem akce, autentickým a odhodlaným, a zároveň stojí pevně na zemi. Jsme hrdí, že je nyní součástí našeho týmu."

Značka Parkside se zejména zaměřuje na segment "udělej si sám" (DIY), oslovuje ty, kteří rádi opravují, staví a pečují o zahradu - všichni, kdo jsou ochotni si vzít věci do svých rukou. Sortiment nářadí, zahradní techniky a příslušenství Parkside je k dispozici v prodejnách Lidl a Kaufland.

Arnold Schwarzenegger není cizincem, pokud jde o práci s nářadím. Předtím pracoval i jako zedník a s radostí tvoří a opravuje věci sám. Tato spolupráce je tak pro obě strany ideální, jak Arnold zdůrazňuje:

"To je přesně můj přístup. Člověk musí věřit sám sobě, a proto jsem parksajďák."

Zbývají 2 dny

Nebbia Crop top tričko POWERHOUSE 279

649
− 38%
487
Zbývají 2 dny

Scitec Hot Blood No-Stim

549
− 32%
419
Zbývají 2 dny

Nebbia Funkční SLIM-FIT tričko 324

965
− 38%
724
Zbývají 2 dny

Extrifit Carni Liquid 120000mg

419
− 26%
349

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.