Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2023 9:42
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Zvrat v návratu Mikuláška do klece, boj nečekaně vzdal. „Přestalo mě to bavit,“ vysvětlil

Zvrat v návratu Mikuláška do klece, boj nečekaně vzdal. „Přestalo mě to bavit,“ vysvětlil
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY FABRIQ MMA
Uložit Uložené

Známý český bojovník Václav Mikulášek se v sobotu vrátil do klece na turnaji Fabriq MMA. Jako vítěz z něj odešel Robert Koky poté, co Mikulášek boj nečekaně vzdal.

Sobotní zápas byl pro Václava Mikuláška návratem do klece krátce po prohlášení o konci kariéry. Hlavní zápas na akci Fabriq MMA s Robertem Kokym byl proto velmi očekávaný, ovšem nakonec přinesl vyústění, jaké asi nikdo nečekal. Mikulášek zápas ve třetím kole překvapivě vzdal. Po boji své rozhodnutí vysvětlil.

Doporučeno
V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem 2. srpna 2023 14:00

„Čekal jsem od toho zápasu něco jiného, ne že bude utíkat tři kola v kuse jako pos*aná baba a pokaždé, když něco trefím, tak zakřičí au to, au tamto. Já mu chci ublížit, nejsem tam proto, abych furt čekal,“ prohlásil bojovník. Na tiskové konferenci pak řekl, že jej to už prostě „přestalo bavit“.

Mikulášek se netají tím, že poslední dobou jej trápí psychika a bojování mu už nepřináší takovou radost jako dříve. I to zřejmě mohlo sehrát roli v jeho rozhodnutí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FABRIQ MMA (@fabriq_mma)

Mikulášek zmínil také úder do slabin, po kterém si Koky (v souladu s pravidly) bral čas na zotavení. „Já jsem od něj třikrát dostal po vajcích a ani jednou jsem nezakřičel au. Třikrát mě bodl do oka a nezakřičel jsem au,“ dodává Mikulášek.

Robert Koky tak ze zápasu odešel jako vítěz, ačkoliv při vyhlášení výsledku příliš radosti neprojevil. Vítězství tímto způsobem si Koky pravděpodobně nepředstavoval, ale i tak se pro něj jedná o cennou výhru a hodnotnou zkušenost.

Domů
Sdílet
Diskuse