Sleduj nás

VIDEO: Na tiskovce bylo veselo! Mikulášek sice vzdal zápas v oktagonu, pak ale zaútočil

VIDEO: Na tiskovce bylo veselo! Mikulášek sice vzdal zápas v oktagonu, pak ale zaútočil FOTO: FABRIQ MMA

Něco nesmírně neobvyklého se stalo na sobotním turnaji Fabriq MMA, a to přesně v momentě, který by měl být jinak vzrušujícím završením večera.

Hlavní souboj turnaje mezi Václavem Mikuláškem a Róbertem Kokym neskončil podle plánu.

Ve třetím kole se bitva náhle zastavila, a to z jedinečného důvodu - Václav Mikulášek přestal bojovat. Jeho vysvětlení bylo stručné, ale překvapivé: "Přestalo mě to bavit."


Tato nečekaná tečka zařadila do turnaje nový prvek, který mohl některé diváky zaskočit. Vítěz byl jasný - Róbert Koky.

Mikulášek opustil klec. Sice bez euforie, spíše zklamaný, ale stále byl připravený vyjádřit se na tiskové konferenci.


Na té měli oba bojovníci možnost vysvětlit svůj pohled na situaci. Václav okomentoval svůj nečekaný krok, a stejně tak i jeho soupeř Koky.

Náhle se však rozpoutala vášnivá slovní přestřelka, což naznačuje, že se právě tito dva mohou setkat znovu. Nedošlo sice k fyzickému střetu na tiskové konferenci, ale napětí bylo cítit.

Mikulášek zahájil tím, že sdělil Kokymu: "Chci tě vyzvat na zápas v postoji, čistě a tvrdě. Nechám na tobě, zda to bude box nebo kickbox."


Následně došlo k verbální přestřelce. Oba se postavili tváří v tvář a jejich emoce byly tak rozpálené, že muselo okolí zasahovat, aby zabránilo eskalaci vážnějšího incidentu.

I když k fyzickému střetu nedošlo, atmosféra byla napjatá. Mikulášek završil slovní duel slovy: "Zase budu muset běhat více než 150 kilometrů a ty budeš zase utíkat, na to jsem už moc starý."

Koky reagoval slovy: "Bráško, jsme v Oktagonu, tak mě nech na pokoji."

Jak slovní výměna pokračovala, to můžete vidět v následujícím videu. 



Další články