Zoo poděkuje adoptivním rodičům zvířat a sponzorům
Foto: Zoo Děčín
Co se chystá

Děčín - Více než sto padesát adoptivních rodičů a přátel zoo se sejde v sobotu 9. září v děčínské zoologické zahradě. Bude se tam konat tzv. Den adoptivních rodičů. Ten zoo každoročně pořádá jako poděkování mecenášům za finanční podporu chovaných zvířat.

Příchozí čeká společná procházka po areálu zoo s ředitelkou Kateřinou Majerovou a vrchním chovatelem Petrem Haberlandem, při které se dozví nejen o novinkách, ale také o plánech zoo do budoucna. Nebude chybět ani tradiční posezení s hudbou a občerstvením. Den adoptivních rodičů je sice akce pouze pro zvané, ale zoo zůstává normálně v provozu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru