HONOR na veletrhu IFA 2023 představuje chytré telefony budoucnost

Značka Honor v podobě modelu HONOR V Purse představila nový koncept „kabelkového telefonu", ukázala HONOR Magic V2 a uvedla novou barevnou variantu telefonu HONOR 90

Globální technologická značka HONOR dnes na veletrhu IFA 2023 oznámila svou strategickou vizi budoucnosti pro chytré telefony. Během úvodní přednášky s názvem „Unfold Tomorrow" generální ředitel společnosti HONOR George Zhao nastínil závazek značky udělat ze skládacích smartphonů mainstreamovou věc – a to včetně nejlehčího a nejtenčího dovnitř skládacího smartphonu HONOR s označením Magic V2. Značka také představila HONOR V Purse – nový koncept, který představuje skládací smartphone jako nositelnou, módní kabelku nabízející nekonečné možnosti stylu a vyjádření sebe sama.

„Skládací smartphony HONOR ušly dlouhou cestu a každá jejich další verze představuje pozoruhodný pokrok v designu, funkčnosti a odolnosti," prohlásil George Zhao, generální ředitel společnosti HONOR. „A nejen to, ale i náš koncept kabelkového telefonu, kterému jsme vdechli život prostřednictvím modelu HONOR V Purse, zkoumá udržitelná řešení, která využívají nové skládací technologie k posílení kreativity a definování životního stylu zítřka."

Představení další hranice módních technologií budoucnosti

Společnost HONOR přijímá svou roli při utváření životního stylu budoucnosti a představuje model HONOR V Purse, nový koncept „kabelkového telefonu", který předznamenává začátek vnímání elektronických zařízení jako zcela nové kategorie módního spotřebního zboží nabízejícího neomezené možnosti sebevyjádření.

HONOR V Purse má ve složeném stavu méně než 9 mm, což je ještě méně než některé špičkové telefony klasické konstrukce na trhu, takže je přenosnější než kdykoli předtím. Díky řadě přizpůsobitelných displejů (AOD), které napodobují design kabelky – včetně designových prvků, jako jsou řetízky, peříčka a střapce, jež reagují a kývají se spolu s chytrým telefonem při jeho pohybu – se skládací chytrý telefon plynule mění v dokonalý fyziognomický módní doplněk. Koncepční telefon je rovněž kompatibilní s různými vyměnitelnými řemínky a řetízky, které se připínají na kloub a umožňují snadno nosit smartphone přes rameno jako běžnou kabelku nebo tašku, takže se může stát novou „IT" taškou budoucnosti.

Model HONOR V Purse je navržený s ohledem na udržitelnost a ztělesňuje závazek společnosti HONOR k ochraně životního prostředí. Kromě toho, že jsou řemínky vyrobeny z udržitelných materiálů, jako je veganská kůže, lze tento koncept nekonečně přizpůsobitelných displejů AOD kombinovat s jakýmkoli oblečením. S tím, jak módní průmysl překračuje hranice fyzického světa a přechází do digitálního prostoru, nabízí technologie neomezené možnosti stylu a sebevyjádření. Model HONOR V Purse může takto jednoduše pomoci ekologicky uvědomělým spotřebitelům snížit spotřebu rychlé módy, a co je důležitější, pomáhá světu módy přijmout nové technologie, aby povzbudil spotřebitele k tomu, aby méně nakupovali a déle výrobky používali.

V duchu otevřené spolupráce se značka HONOR spojila se špičkovými tvůrci udávajícími kulturní směr z celé platformy HONOR Talents Global Design Awards, včetně ředitele pánského designu BURBERRY Brama Van Diepena, současného umělce Yunuene Esparza, děkana China Academy of Art International College Yuana Youmina a interdisciplinárního umělce Xiao Hui Wanga, aby pro zařízení navrhli řadu vlastních displejů AOD nabízejících nekonečné módní možnosti. V další fázi programu společnost HONOR zpřístupní rozhraní API, které designérům umožní využívat senzory, jako jsou gyroskop, dotykový senzor nebo senzor okolního světla, a vyzve tak začínající talenty z celého světa, aby přišli s vlastními návrhy odrážejícími nejnovější designové trendy a vtiskli tak novou tvář životnímu stylu.

Úvodní globální prezentace modelu HONOR Magic V2

Během veletrhu IFA 2023 společnost HONOR také vůbec poprvé na celosvětové akci představila svůj nový vlajkový skládací smartphone HONOR Magic V2, který dokonale ilustruje vizi společnosti HONOR v oblasti skládacích smartphonů a nově definuje oborová měřítka díky významným vylepšením v oblasti tvaru, baterie, displeje a uživatelského zážitku.

HONOR Magic V2 je nejlehčí a nejtenčí dovnitř skládací smartphone, který společnost HONOR dosud představila – váží pouhých 231 g[1] a ve složeném stavu měří jen 9,9 mm[2]. Je vybaven novou generací baterie Silicon-Carbon-Dual-Battery s průměrnou tloušťkou pouze 2,72 mm a vysokou kapacitou až 5 000 mAh v prostoru tenkého a lehkého těla skládacího vlajkového modelu.

Kromě tenkého a lehkého provedení je HONOR Magic V2 vybaven prvním superlehkým titanovým pantem svého druhu a novou patentovanou ocelí HONOR, která zajišťuje větší robustnost a odolnost mechanismu pantu. HONOR Magic V2 také získal prestižní certifikát odolnosti od společnosti SGS, zaručující výdrž pantu více než 400 000 složení, což zaručuje životnost až deset let při 100 složeních denně.

HONOR Magic V2 je vybaven trojitým zadním fotoaparátem, který zahrnuje 50Mpx hlavní fotoaparát (f/1,9), 50Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát (f/2,0) a 20Mpx teleobjektiv (f/2,4). Sada předního duálního fotoaparátu se skládá ze dvou 16Mpx fotoaparátů (f/2.2).

Model HONOR Magic V2 využívající inovace zaměřené na člověka podporuje také špičkovou technologii 3840Hz PWM Dimming, která minimalizuje namáhání očí a zajišťuje pohodlné sledování i při delším používání.

HONOR Magic V2 zprostředkovává nové interaktivní zážitky. HONOR Magic V2 podporuje nejen bezdotykové fotografování, ale tyto funkce podporuje i během schůzek a zábavy. HONOR Magic V2 vůbec poprvé podporuje funkci Parallel Space, která nejenže umožňuje ukládání pracovních dat odděleně od dat běžného života a jejich bezpečnou izolaci, ale také dovoluje nezávislé paralelní ovládání aplikací ve dvou prostorech, podobně jako kdyby byl do skládacího telefonu vložen druhý telefon.

Nová barva pro model HONOR 90, vítěze ceny EISA

Společnost HONOR také oznámila, že model HONOR 90 získal prestižní ocenění Best Buy Smartphone 2023-2024 od asociace EISA (Expert Imaging and Sound Association). Na oslavu tohoto vítězství uvádí HONOR na celosvětový trh módní modrou barvu Peacock Blue pro model HONOR 90.

O společnosti HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se ikonickou globální technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvořit nový inteligentní svět pro každého. S neochvějným zaměřením na výzkum a vývoj vytváří technologie, které lidem po celém světě umožňují překonávat hranice a přináší jim svobodu dosáhnout a vykonat více. Společnost HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení vyhovující každému rozpočtu. Její inovativní a spolehlivé prémiové produkty uživatelům pomáhají stát se dokonalejší verzí sebe sama.

Další informace získáte na webových stránkách společnosti HONOR www.hihonor.com nebo prostřednictvím e-mailu na adrese newsroom@hihonor.com.

http://community.hihonor.com/

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial

[1] Údaje z laboratoří HONOR. Vychází z nejlehčí verze, která se dodává se zadní částí z veganské kůže. Verze se skleněnými zády váží 237 g. Celková hmotnost včetně baterie. Skutečná hmotnost se může lišit v závislosti na konfiguraci výrobku, výrobních procesech a metodách měření.

[2] Údaje z laboratoří HONOR. Vychází z nejtenčí verze, která se dodává se zadní částí z veganské kůže. Verze se skleněnými zády má tloušťku 10,1 mm. Tloušťka celého zařízení se měří v nejtenčím bodě a nezahrnuje tloušťku vystupujícího fotoaparátu. Velikost výrobku se může lišit v závislosti na jeho konfiguraci, výrobním procesu a metodách měření. Údaje ve specifikaci jsou pouze orientační.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2199774/image001_ID_689782ebc604.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2199629/2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2199630/3.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2199631/4.jpg

Klíčová slova Německo-elektronika-komunikace-počítače-HONOR

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.