Grimes, Awodibu a De Asha týden před Flex Weekend Pro 2023

Regan Grimes, Blessing Awodibu a Nathan De Asha jsou zajisté největšími favority na vítězství, a to nejen papírově, na klání Flex Weekend Pro 2023, které již o nadcházejícím víkendu hostí italské Milano.

Výše uvedení borci tak, krom jiných, budou soupeři našemu Honzovi Turkovi, jenž se na zmíněné klání taktéž chystá.

Naopak již víme, že na pódiu se nepředstaví ruský kolos Vitaly Ugolnikov, kterému byl zamítnut vstup na území Evropy.

Regan Grimes se na soutěžní pódia vrací po roční pauze, kterou věnoval tomu, aby na svou kostru nabalil další kilogramy svalové hmoty. A jak je vidno z fotografií, které zachycují aktuální formu tohoto svěřence trenéra Miloše Šarčeva, dobrá věc se podařila, a Grimes vypadá opravdu velice nebezpečně!

Sám k fotografiím, které ke článku připojujeme, doplňuje, že by se na pódiu měl představit s hmotností atakující 120 kilogramů, což je o téměř 10 kilogramů více, než-li při jeho soutěžních startech v roce 2021.

„Ve své životní formě, pro ty, kteří si pamatují, jsem naposledy soutěžil koncem sezóny 2021, a to v Renu Legion Sports Fest Pro - 2. příčka, v Egyptě (KO Squat – vítězství) a v České republice (EVLS Prague Pro – 4. příčka), a to při hmotnosti 110 kilogramů.

I kdybych měl nyní jít na pódium se 120 kilogramy, je to nárust 10 kilo za pouhé dva roky. Nezapomeňte, že váha není všechno, ale určitě je dobrým znakem zlepšování se. Ponaučení je: běžte svůj vlastní závod, soustřeďte se na sebe sama, a vše ostatní se již nějak urovná. A taky si sežeňte trenéra jako je Miloš Šarčev. Ví, co dělá!“

Blessing Awodibu by rád navázal na své úspěchy z roku 2022, kdy jako začínající profesionál dokázal ovládnout soutěže Indy Pro a New York Pro. Naopak by velice rád zapomněl na svůj letošní start, kdy z pódia červencové soutěže Chicago Pro odcházel až se čtvrtým místem.

I jeho formu dokumentují přiložené fotografie.

Nathan De Asha bude, se svými devíti profesionálními triumfy, jednoznačně tím nejúspěšnějším borcem na pódiu.

Naposledy se v soutěžních plavkách předvedl v sezóně 2021, kdy jako vítěz odcházel z pódií Europa Pro, Arnold Classic UK a Yamamoto Cup Pro.

Loňskou sezónu musel kvůli zraněním obou bicepsů vynechat, a tak je letos hladový po dalším úspěšněm soutěžním startu.

Níže se můžete podívat na jeho trénink zad a kontrolu formy v rámci videa, které vzniklo tři týdny před italským kláním.

Nutrend Carnitine 100000

579
− 30%
492
Zbývá 31 dní

GreenFood Performance BCAA

592
− 33%
444
Zbývá 31 dní

Reflex One Stop Xtreme

979
− 20%
879

HMS Posilovací kolečko WA07

299
− 31%
249

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.