Chcete vonět jako nové Bentley? Automobilka vám to umožní s novým parfémem

Autor: Anina Russová - Zdroj a foto: Bentley - 5. 9. 2023


Zažili jste někdy to, jak voní nové auto? Ne, jen tak ledajaké. Nějaké drahé, s koženým interiérem. Jde o velmi specifickou vůni, která se líbí snad každému. A Bentley se rozhodlo, že ji dopřeje svým zákazníkům, kteří tak mohou vonět kdykoliv se jim zlíbí. Představilo nový parfém založený na typické vůni Bentley.

Nový parfém dostal jméno Bentley For Men Black Edition a k dostání je v elegantním flakonu, který má připomínat smoking. Základem je silné černé sklo s decentními stříbrnými pruhy a s leštěným kovovým vrchním dílem, který má připomínat široká mužská ramena. Uzávěr pak má stejné rýhování, jaké najdete v interiérech všech vozů této značky.

A jaká je samotná vůně? Základem je pudrová fialka v kombinaci s pikantní mandarinkou. Tato kombinace má podle Bentley působit svěže, jako čistá košile. Doplňuje ji růžový pepř a muškátový oříšek, což má připomínat manžetové knoflíčky z broušené oceli. Srdcem parfému je jasmín, pačuli a vůně papyru. V těchto tónech se podle Bentley dostáváme ke kravatě. K tomu všemu je jsou přidány tóny kadidla, tabáku, fazole tonka, cedrového dřeva a pižma ze suchého dřeva. Zní to typicky mužsky a vsadíme se, že tahle vůně bude stát za to.

V tuto chvíli je nový parfém dostupný na webu shop.bentleymotors.com za 69 liber, tedy v přepočtu asi 2000 Kč.

Štítky: , , ,

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru