Stuart Jordan generálním ředitelem Savills pro střední a východní Evropu

Personálie
Mezinárodní realitní poradenská společnost Savills jmenovala Stuarta Jordana generálním ředitelem pro střední a východní Evropu. Firma, jak informovala v tiskové zprávě, tak spojí své dlouholeté aktivity v Polsku a České republice, jakož i širší síť partnerských kanceláří, s cílem dále rozvíjet své aktivity ve střední a východní Evropě.
Generálním ředitelem mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills pro střední a východní Evropu se stal Stuart Jordan. Foto: Savills

Nové funkce se ujme současný generální ředitel pro Českou republiku a Slovensko Stuart Jordan, který od roku 2017 úspěšně rozvíjel českou pobočku Savills, včetně nedávného rozšíření aktivit na Slovensku.

Stuart Jordan povede vlastní kanceláře Savills v České republice a Polsku a bude koordinovat i aktivity partnerských kanceláří Savills v Rakousku, Maďarsku, Rumunsku a Srbsku. Tomasz Buras, který od roku 2014 zastával funkci generálního ředitele Savills v Polsku, odchází ze společnosti, aby se mohl věnovat novým výzvám.

Podle průzkumu Savills region střední a východní Evropy již řadu let roste tempem vyšším, než je průměr EU28, a jeho realitní trhy jsou taženy domácí poptávkou, kterou podporuje trvalý příliv prostředků z fondů EU a silný růst mezd.

PSALI JSME:
Tom Ellis posiluje oddělení oceňování společnosti Savills

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Co všechno zapomínají lidé v taxících?

Jistě všichni dobře znáte ten pocit hrůzy, když někde zapomenete mobil, oblíbenou kabelku, nebo jiné životně důležité předměty. Stejnou situaci zažívají každý den tisíce uživatelů Uberu a některé nálezy řidičů …

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

E-shopy se odrazily ode dna, lidé už se nebojí ani neověřených prodejců

Průzkum
Po dvou letech propadu se tuzemským internetovým obchodům opět zvyšují tržby. Jak Finančním a ekonomickým informacím (FAEI.cz) sdělila společnost Heureka Group, v prvním letošním čtvrtletí se potvrdil pozitivní trend z konce loňského roku, oblast e-commerce tak meziročně vzrostla o čtyři procenta. Podle Asociace pro elektronickou komerci se lidé nebojí ani neověřených e-shopů.