POZOR: Platíte Krušnohoru nájem přes SIPO? V září se vám to nepovede
Ilustrační foto: Česká pošta
Most

Most – Zní to jako vtip, ale stalo se. Vlivem souběhu několika technických problémů došlo na platebním dokladu SIPO (sdružené inkaso plateb obyvatel) pro platební měsíc září 2023 k výpadku poplatků označovaných jako „Nájem“. Jsou určeny pro platby za prostory v družstevních domech a v domech spravovaných SBD Krušnohor.


Bydlící ale samozřejmě zaplatit musejí. Pokud by se tak nestalo, vznikly by jim pohledávky za neprovedenou platbu nájemného v případě družstevníků a neprovedenou platbu příspěvku v případě vlastníků bytů.

„Družstevníci a vlastníci mohou platbu za měsíc září uhradit bankovním převodem nebo přímo v pokladně družstva bez poplatku. Pokladny se nacházejí v budově správy družstva v Mostě a také v litvínovské pobočce. Nájem je možné uhradit také poštovní složenkou. Číslo účtu, variabilní symbol i částku k úhradě najdou poplatníci na posledním předpisu pravidelných měsíčních plateb,“ uvedla náměstkyně ředitele družstva Hana Jánská. „Za nečekaně vzniklé technické problémy se Krušnohor všem omlouvá,“ dodala.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru