Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Martin Adam Pavlík
6. září 2023 7:55
Čas čtení 0:52

Bývalému šampionovi UFC vykradli byt během zápasu. Přišel o šperky v hodnotě 3,6 milionu korun

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Bývalému šampionovi UFC vykradli byt během zápasu. Přišel o šperky v hodnotě 3,6 milionu korun

Doma ho čekalo nemilé překvapení.

Francouzského MMA zápasníka Cyrila Ganea okradli během jeho zápasu se Sergheiem Spivakem v domácí Paříži, informoval o tom New York Post s odvoláním na deník Le Parisien.


Bývalému šampionovi UFC se zloději vloupali do bytu v Nogent-sur-Marnu a ukradli mu hodinky Rolex a další šperky v celkové hodnotě až 3,6 milionu korun. Zápasník to zjistil poté, co se vrátil domů z vítězného zápasu.

 
Gane moldavského obra zdolal v druhém kole na technický knokaut. Z výhry se však příliš dlouho neradoval. Francouz začínal nejprve s thajským boxem a do MMA přešel v roce 2018, přičemž sbíral jedno vítězství za druhým.




Byl neporažený čtyři roky a po šesti výhrách v řadě se nakonec probojoval k titulové šanci. Dočasným šampionem se stal poté, co zdolal nebezpečného Derricka Lewise. Hned nato ho však porazil poprvé v kariéře Francis Ngannou.


Jeho dalším přemožitelem se stal Jon Jones, označovaný za nejlepšího zápasníka všech dob. Do UFC se vrátil po letech, přičemž přešel z polotěžké do těžké váhy a Ganea porazil už po dvou minutách prvního kola na submisi.


Francouzský zápasník po sobotní výhře nad Spivacem jasně řekl, že pořád chce titul šampiona a plánuje se znovu bít o UFC zlato. Na to však americká organizace asi tak brzy nepřistoupí a Gane bude potřebovat pravděpodobně ještě minimálně jednu výhru nad někým z top pětky divize těžkotonážníků.

Cyril Gane
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu/WireImage
Domů
Sdílet
Diskuse