Noční můra každé matky. American Horror Story ukáže hrůzostrašné těhotenství

Foto: FX Networks

American Horror Story se vrací na americké obrazovky už za dva týdny, až teď se ale dvanáctá řada představuje v plnohodnotném traileru. Seriál se tentokrát vydává do neznáma, inspirací nové sezóny se totiž stal román Delicate Condition, odkud také dvanáctá řada převazala podtitul. V hlavní roli se představí Emma Roberts, která má se sérií bohaté zkušenosti.

V každé sérii American Horror Story se objevuje celá řada děsivých témat a prostředí. Od strašidelných domů, čarodějnických sabatů až po cirkusová představení zrůd, kultů a konců světa – seriál se nebojácně pouští do hororu ve všech jeho podobách. Nejinak tomu bude i tentokrát – již dvanáctá řada totiž adaptuje knihu Danielle Valentineové Delicate Condition.

Podle obsahu tohoto románu se bude příběh točit kolem Anny Alcottové, talentované herečky, která nabyla přesvědčení, že se jí někdo rozhodl zabránit v početí dítěte. Navzdory tomu podstoupí úspěšné umělé oplodnění. Ještě před porodem ale dojde tragédii, když zažije srdcervoucí potrat. Anna ovšem cítí, že dítě v jejím těle stále žije. Tomu ale nikdo nevěří, dokonce ani její manžel.

Vzhledem k tomu, že se seriál vydává na dosud neprobádané území, mohou fanoušci očekávat strhující a emocemi nabité vyprávění plné napětí, hrůzy a témat nutících k zamyšlení, kterými je American Horror Story proslulý. Díky výrazné kombinaci hororu a psychologických intrik slibuje Delicate diváky vzít na mrazivou a nevídanou cestu do nejtemnějších zákoutí lidské psychiky.

Dvanáctá řada American Horror Story s podtitulem Delicate začíná 20. září na americké kabelovce FX a streamovací službě Hulu. Není vyloučeno, že se objeví také na Disney+, kde jsou k dispozici všechny předešlé sezóny. V hlavních a vedlejších rolích se tentokrát představí Emma Roberts, Kim Kardashian, Charlie Carver, Rebecca Dayan, Denis O’Hare nebo Cara Delevingne.

FX Network
FX Network
FX Network