hw
NVIDIA DLSS 3 míří do Witchfire, SYNCED a dalších her

NVIDIA DLSS 3 míří do Witchfire, SYNCED a dalších her
08:30, 07.09.2023

Technologie NVIDIA DLSS je tu s námi již 5 let a díky využívání AI se dokáže neustále zlepšovat. Současně také pravidelně přibývají nové tituly s její podporou. Aktuálně ji najdeme ve více než 330 hrách a aplikacích.

Witchfire a SYNCED s DLSS 3

8. září bude vyjde na Steam a Epic Game Store kooperativní free-to-play sci-fi akce SYNCED. Hráčům nabídne podporu NVIDIA DLSS 3.

20. září startuje režim early access pro Witchfire. Temná fantasy akce z pohledu první osoby od tvůrců, kteří stojí za hrami Painkiller, Bulletstorm nebo The Vanishing of Ethan Carter, též nabídne znásobení snímkové frekvence s pomocí NVIDIA DLSS 3. V rychlých soubojích přijde vhod i redukce latence systému díky NVIDIA Reflex.

Lies of P a Party Animals s DLSS 2

Očekávaná "soulslike" hra Lies of P vychází 19. září a majitelé GeForce RTX v ní mohou využít DLSS 2. V benchmarcích NVIDIA bylo možné na GeForce RTX řady 40 snímkovou frekvenci v rozlišení 4K a při maximálním nastavení zvýšit v průměru 1,9násobně.

O den později, 20. září, vycházejí Party Animals a hráči s GeForce RTX také s podporou DLSS 2 a k tomu se přidá ještě NVIDIA Reflex.

Přehled aktuálních oznámení:
SYNCED vychází 8. září s DLSS 3
Lies of P vychází 19. září s DLSS 2
Witchfire vychází 20. září s DLSS 3 a Reflexem
Party Animals vychází 20. září s DLSS 2 a Reflexem

DALŠÍ

CGwillWin