metro.cz

Počasí v Praze

11 °C / 20 °C

Pondělí 6. května 2024. Svátek má Radoslav

Mary Kay vyhlášena jako světová jednička přímého prodeje pleťové a dekorativní kosmetiky

  14:15
Praha / Dallas 7. září 2023 (PROTEXT/BusinessWire) - Ikonická kosmetická značka a globální podnikatelská společnost Mary Kay byla společností Euromonitor International vyhlášena za #1 značku přímého prodeje pleťové a dekorativní kosmetiky na světě*. Toto uznání přichází v době, kdy společnost slaví 60. výročí svého založení a pokračuje v odkazu své zakladatelky Mary Kay Ash posilovat postavení žen.

Společnost Euromonitor International je předním poskytovatelem globálních obchodních informací, analýz trhu a informací o spotřebitelích s více než 50letou tradicí průzkumu trhu ve více než 100 zemích. Její uznání značky Mary Kay svědčí nejen o její bezkonkurenční kvalitě, ale také o její rozsáhlé a neustále rostoucí přítomnosti na světové scéně.

"Tato obrovská pocta od společnosti Euromonitor je třešničkou na našem narozeninovém dortu," říká Nathan Moore, prezident globálního prodeje a marketingu společnosti Mary Kay. "Vypovídá to o našem odhodlání v oblasti kvality a inovací, stejně jako o naší neuvěřitelné komunitě nezávislých kosmetických poradkyň, které jsou naším srdcem a hnací silou. Jejich odhodlání a vášeň vykreslily naši minulost, současnost i budoucnost zářivými odstíny úspěchu," dodává.

Společnost Mary Kay se dlouhodobě angažuje v oblasti péče o pleť, výzkumu a vývoji. Značka má ve svém globálním portfoliu více než 1 600 patentů na výrobky, technologie a design obalů.

Oblíbenost značky potvrzuje i fakt, že se její kosmetické produkty prodávají ve více než 35 zemích světa, včetně České a Slovenské republiky. "Toto ocenění nás velmi těší, tím spíše, že přichází právě v době oslav 60. výročí založení naší společnosti," říká Edita Szabóová, generální ředitelka Mary Kay pro Českou a Slovenskou republiku. "Je to pro nás opravdu výjimečný okamžik, který potvrzuje, že jedinečné hodnoty a filozofie společnosti založené na podpoře žen, jsou skutečně nadčasové. Ráda bych také poděkovala všem nezávislým kosmetickým poradkyním a jejich zákaznicím, které nám umožnily toto prestižní ocenění získat," dodává.

*"Zdroj: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care 2023 Edition, hodnota prodeje v RSP, údaje za rok 2022".

Společnost Mary Kay slaví 60. výročí

Mary Kay Ash, jedna z prvních podnikatelek, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem – obohacovat životy žen. Tento sen se rozrostl na multimiliardovou společnost s miliony nezávislých kosmetických poradkyň a poradců ve více než 35 zemích světa. Již 60 let podporuje společnost Mary Kay skrze vzdělávání, mentoring a inovace ženy v tom, aby si mohly tvořit svoji vlastní budoucnost. Společnost investuje do vědeckého výzkumu a výroby produktů péče o pleť, dekorativní kosmetiky a vůní. Mary Kay usiluje o zachování životního prostředí pro budoucí generace, poskytuje podporu a pomoc ženám s rakovinou, bojuje proti domácímu násilí a povzbuzuje mladistvé k tomu, aby následovali své sny.

sledujte nás na Facebook | YouTube | Instagram

Více informací najdete na www.marykay.cz

Hlavní zprávy

Udržitelnost je cesta. Důležité je najít si svůj vlastní styl a nebát se odborníků

vydáno 5. května 2024  16:51

S šatníkovým vyhořením může pomoci například stylistka. Protože spojit se s odbornicí je výhra. To v případě, pokud si nemůžete vybrat po ránu to správné...  celý článek

Komerční sdělení

Pivovar Starobrno opět otevírá své brány. Letos třikrát

vydáno 6. května 2024

Po loňské úspěšné premiéře konceptu Zažij pivovar jinak v tomto roce návštěvníky opět čekají celkem tři pivní slavnosti. Uskuteční se vždy o sobotách: 25....  celý článek

Komerční sdělení

Jak jsem doporučila rodičům Rentu z nemovitosti

vydáno 6. května 2024

Moji rodiče mě vždycky podporovali a díky nim jsem mohla v klidu vystudovat náročnou medicínu, aniž bych musela trávit noci na brigádách. Když matka s...  celý článek

Třináctiletý cyklista se poranil v lesích na Vsetínsku. Zachránil ho vrtulník

vydáno 5. května 2024  22:52

Moravskoslezští záchranáři mají za sebou náročný zásah. V hlubokém lese poblíž obce Ústí na Vsetínsku se v neděli zranil sotva třináctiletý cyklista. Na...  celý článek