Celebrity

8. září 2023 06:05

Eliška Reiglová

Děti Michaela Jacksona vyrostly. Král popu by byl pyšný, jdou za svými sny

Michael Jackson by oslavil 65. narozeniny. Tento svět opustil v padesáti letech v roce 2009 a zanechal na tomto světě po sobě tři tehdy malé děti. Proslov jeho dcery Paris, který pronesla na posledním rozloučení, dojal svět. Dnes by se sám král popu pravděpodobně dojímal nad tím, jak jeho děti vyrostly a jak moc si jdou za svým snem.

„Co jsem se narodila, tatínek byl tím nejlepším otcem, jakého si umíte představit. Chci jen říct, že ho mám nadevše ráda,“ řekla teprve jedenáctiletá Paris Jackson na pohřbu svého otce. Její řeč nebyla plánovaná, šlo o slova vyřčená spontánně, která jí dost možná pomohla se lépe vyrovnat s předčasným odchodem muže, kterého spolu s ní oplakávaly miliony lidí.

Dnes už jsou všechny děti Michaela Jacksona dospělé a dělají přesně to, co chtějí. Prince (26), Paris (25) a Bigi (21), dříve známý jako Blanket, se od svého otce naučili ctít své soukromí. Zpěvák je jako malé schovával, jak jen mohl, dával jim například i masky, aby je někdo nevyfotil. Fotoaparátům se dnes už vyhýbá jen Bigi, jeho starší sourozenci sice chodí do společnosti, ale jsou skoupí na slovo. Co dělají?

Prince Jackson

„V našem věku už nemáme sourozeneckou hierarchii, kdy bychom hráli na to, kdo je starší. Jsme všichni na stejné úrovni, moje sestra má silné stránky, bratr má silné stránky a já mám slabé stránky, které oni doplňují. Každý moment, který s nimi mohu strávit, když jsme dospělí a naše životy se rozvíjí, je pro mě speciální,“ řekl nestarší ze sourozenců magazínu People.

Prince odpromoval na Loyola Marymount University v roce 2019 a o rok později se zaměřil na charitativní činnost. Během pandemie covidu se postaral o to, aby rozvážková služba dostávala jídlo k lidem, kteří ho nejvíce potřebovali. Na YouTube má pak vlastní kanál, na němž zveřejňuje videa z cest na motorkách.

Paris Jackson

Z nenápadné holčičky se vyklubala nádherná labuť s jedinečným stylem. Paris Jackson, která dostala křestní jméno podle města, v němž byla počata, si po smrti otce prošla velice těžkými časy. Magazínu Rolling Stone prozradila, že se několikrát pokusila o sebevraždu. „Nenáviděla jsem se. Myslela jsem, že cokoliv udělám, je špatně, že můj život nemá cenu,“ řekla.

Paris si dokázala vybudovat hereckou i pěveckou kariéru. Hrála například v seriálu American Horror Stories, byla také v několika kapelách, s nimiž vydala alba, podařilo se jí ale vydat také sólové. Dá se tak říct, že ač se zaměřila na jiný žánr než její otec, který byl králem popu, vydala se v dospělosti cestou, kterou prošel i on.

Bigi Jackson

Bigi, dříve známý jako Blanket, si ze všech sourozenců na soukromí potrpí nejvíc. Do společnosti, kde ho můžou fotografové pronásledovat celé hodiny, chodí jen málo. Jeho snahu uchovat osobní život skutečně soukromý respektují i jeho starší sourozenci, kteří ač jsou na sociálních sítích aktivní, téměř nic s bratrem nesdílejí.

V roce 2021 udělal výjimku a poskytl rozhovor magazínu People, v němž sice konkrétně nemluvil o tom, jak se mu daří, ale dal najevo, co ho zajímá. „Myslím, že všichni tři chceme lidem dělat radost a zároveň jim prospívat. Podle mě je důležité se zaměřit na klimatické změny a pracovat na nich,“ řekl Bigi, pro kterého je soukromí klíčové.

Paris Jackson se daří jako modelce, ale objevila se také ve filmu:

Sdílejte článek
Štítky pohřeb Michael Jackson Paris Jackson Prince Jackson Bigi Jackson Blanket Jackson Paris Katherine Jackson Prince Michael Jackson II Prince Michael Jackson I

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.