Levi’s a Studio Ghibli spolupracují na jedinečné kolekci inspirované Princeznou Mononoke

Dva světy se spojily, když legendární denimová značka Levi’s a slavné animační studio Ghibli vytvořily zcela novou kolekci inspirovanou ikonickým filmem Hajaa Miyazakiho, Princeznou Mononoke. Tato umělecká spolupráce slibuje přinést do našich šatníků kouzlo japonského fantasy filmu z roku 1997. Očekávejte výjimečné kousky, které zaujmou nejen fanoušky Studia Ghibli, ale i milovníky módy a ekologie.

Princezna Mononoke je známá nejen svým úchvatným animačním stylem, ale také hlubokými ekologickými tématy. Snímek zobrazuje zápas mezi duchy lesa a lidmi, kteří touží po jeho zdrojích. Tato kolekce oslavuje Miyazakiho umění a jeho schopnost vyprávět příběhy, které nás přimějí zamyslet se nad vztahem mezi člověkem a přírodou.

Foto: Levi’s

Kolekce zahrnuje například džínovou bundu s potiskem San (Princeznou Mononoke), která bude k dostání za 5 200 Kč. Nebo zde najdete červenou peněženku inspirovanou válečnou maskou San, kterou pořídíte za 1 300 Kč.

Stojí za to zmínit také dva výjimečné kousky – Nightwalker kimonová bunda (3 700 Kč) a Kodama overal (4 000 Kč). Ty zachycují charakteristické momenty a fráze z filmu.

Foto: Levi’s

Kolekce využívá klasický džínový styl Levi’s, avšak s moderním nádechem pouliční módy. Kombinace džínů s grafickými tričky a mikinami dává kolekci nezaměnitelný vzhled, který bude lákat všechny, kteří milují osobitý styl.

Není to poprvé, co vidíme velkou oděvní značku spolupracovat se Studiem Ghibli. Tentokrát jsou ale džíny a trička cenově dostupnější než předchozí kolekce.

Členové Levi’s Red Tab budou mít možnost výhradního přístupu ke koupi této kolekce na webu Levi’s od 8. srpna. Pro všechny ostatní bude celosvětově dostupná online a ve vybraných obchodech Levi’s od 10. srpna.

Pokud milujete ekologii, krásné příběhy a osobitý styl, neváhejte a pořiďte si kousek této unikátní kolekce, která vás zaujme svou magií a kouzlem japonského animovaného filmu.


Avatar

Noemi

Nejšťastnější jsem, když tvořím, sportuju nebo cestuju. Zajímám se o zdravý a udržitelný životní styl. Móda je pro mě umění - ať už je náš styl konvenční nebo alternativní, vždy nám dává prostor vyjádřit se beze slov. Odlišuje nás a zároveň spojuje, a právě to na módě miluju.