Všimli jste si těchto chyb v seriálu Krok za krokem?

Všimli jste si těchto chyb v seriálu Krok za krokem?
Fotografie: Warner Bros. Television
  • Seriál Krok za krokem sledovalo miliony diváků po celém světě
  • Během natáčení udělali filmaři chyby, kterých si každý nevšimne

Krok za krokem americký televizní seriál, který se poprvé na televizních obrazovkách objevil 20. září 1991. Název tohoto seriálu má hned dva významy. Znalci seriálu určitě hned přijdou na ten první. Název totiž poukazuje na prvotní a také hlavní zápletku seriálu – snaha dát věci postupně do pořádku po rozvodu či úmrtí partnera a jednoho z rodičů. Druhý význam poukazuje na fakt, že pro každého člena rodiny je polovina z nich nevlastní.

Seriál má dohromady sedm sérií a v průběhu vysílání některé oblíbené postavy odešly, ale nové zase přibyly. První velká změna se odehrála v roce 1996, kdy ze seriálu odešel Frankův synovec Cody, kterého ztvárnil Sasha Mitchell. Tvůrci nechtěli, aby v natáčení pokračoval poté, co byl obviněn z domácího násilí. Velice oblíbeným se stal Rich Halke kterého hrál Jason Marsden. Seriál se přestal vysílat v roce 1998. Žádného oficiálního ukončení se diváci nedočkali. S velkou pravděpodobností šlo o ukončení z důvodu nízké sledovanosti. Ani tento seriál se neobešel bez chyb. Jedná se spíše o technické chyby, kterých si může při sledování všimnout každý, ale v daném okamžiku se soustředíme spíše na příběh. Všimli jste si některé z nich i vy?

Chyby v seriálu

  1. Ve čtrnáctém díle třetí série přinese Cody velkou krabici s knihami, ale v každém záběru je v krabici jiné množství knih. V některých záběrech knihy z krabice vykukují ven, v jiných není vidět ani jednu a v některých záběrech je krabice zarovnaná přesně po okraj.
  2. Carol na konci čtvrté série porodí holčičku jménem Lilly, během celé páté série je Lilly batole, ale hned v první díle šesté řady jí je najednou pět let, ale nikdo další nezestárnul.
  3. Uspořádání interiéru a exteriéru domu nesedí. Příjezdová cesta při pohledu ze dvora je mělčí a užší, než je vidět na venkovních záběrech, a schodiště vlevo od jejich vchodových dveří má okno do poloviny výšky, ale na venkovním záběru je vidět nízká část střechy, která by jakékoli okno zcela zakryla.
  4. V osmnáctém díle sedmé série můžeme vidět kameru a část ruky člena štábu, když Cody podává Carol šek.
Krok za krokem (Step by Step)

Zajímavosti

  • Zábavný park, který můžete vidět v úvodní znělce, se jmenuje Six Flags a nachází se poblíž Los Angeles.
  • Patrick Duffy (Frank) a Sasha Mitchell (Cody) se setkali již při natáčení seriálu Dallas. V obou seriálech jsou v příbuzenském vztahu (strýc a synovec).
  • Postava Brandona se v poslední sérii neobjevila vůbec a postava Marka pouze čtyřikrát.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze