InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prokletá Jaroměř! Florbalisté opět ztratili zápas až v závěru

MILEVSKO – Historickou premiéru si v sobotu odbyli florbalisté FBC Došwich Milevsko. Svěřenci trenéra Marka Jiříka v nových dresech poprvé v klubové historii přivítali Národní ligu. K prvnímu kolu třetí nejvyšší tuzemské soutěže dorazil do milevské sportovní haly opět zkušený soupeř z Jaroměře, který o týden dříve vyřadil Došwiháky ve třetím kole z Poháru Českého florbalu (5:7). Tehdy ztratili alespoň prodloužení až v samém závěru a stejné to vlastně bylo i v ligovém utkání o první sezonní body. Po famózním obratu ve třetí třetině totiž díky druhé brance v zápase v podání juniora Daniela Dolejše Jihočeši ještě na začátku poslední desetiminutovky základní hrací doby vedli. V 54. minutě ale Kubec vyrovnal a v čase 56:03 zajistil hostům všechny body Krigovský – 5:6.

Přestože florbalisté Jaroměře dorazili do Milevska s menším počtem hráčů, ukázali obrovskou zkušenost. Protože se ale jedná o tým, který se loni probojoval bezpečně do play off Národní ligy a relativně nedávno hrál dokonce druhou nejvyšší soutěž u nás – první ligu, vyrovnané zápasy dávají Milevšťákům i ve vyšší soutěži po vytouženém jarním postupu slušné vyhlídky do nové sezony. Druhé kolo sehrají Došwiháci v sobotu 16. září na palubovce Panthers Praha (19.30). Panteři v prvním kole zvítězili u dalšího nováčka Národní ligy z Písku vysoko 8:2.

FBC Došwich Milevsko – TJ Sokol Jaroměř 5:6

(1:1, 0:2, 4:3). Branky: 19. D. Dolejš, 43. M. Dolejš, 45. Tomaško, 47. Jakub Loskot, 52. D. Dolejš – 1. Hejzlar, 24. Nožička, 33. Výborný, 47. Hejzlar, 54. Kubec, 57. Krigovský.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace