Geniální plán, jak poničit Slavii

Fotbalová Sparta po zisku titulu, na který čekala proklatě dlouho, nenechává nic náhodě a využívá všech možných i skoro nemožných prostředků, jak svého úhlavního soka nechat za zády i v letošní sezoně.

Pravda, Ondřej Kolář v brance se dokázal rozhodit sám, čímž opět vznesl mezi sešívané zásadní otázku, kdo má být gólmanskou jedničkou. Letenští však cílí na pokladnu slávistů. Když před týdnem sestřelil liberecký hráč Červa sparťanského fotbalistu a vzbudil tím velkou vlnu nevole nejen na hřišti, ale také na sociálních sítích, málokdo očekával, že jen po pár hodinách se bude mluvit o jeho přestupu právě do Sparty.

Věc má však háček, Červa byl hráč Slavie a ta má na něj předkupní právo. Takže pokud nechce potencionálně posílit svého úhlavního konkurenta, musí sáhnout do pokladny a do Liberce poslat slušnou sumu za hráče, kterého momentálně vůbec Jindřich Trpišovský nepotřebuje.

Šušká se, že ani Sparta reprezentanta do 21 let nebude nasazovat do základní sestavy, ale úkol zněl jasně, ukázat konkurenci, kdo má největšího fištrona a kdo opravdu hraje první housle. Boss Slavie Tvrdík raději obětuje roční prémie, nepotřebného hráče koupí, nasadí a jej do béčka.

Šokující výměna v týmu Karolíny Plíškové


Atletika mění metodiku skoku do dálky

Fatální záměna při zápase Ligy mistrů na Spartě


Slavie se dohodla na spolupráci s Pardubicemi

Říká se, že kuriózní neověřené informace, jaká je i ta, co jste si přečetli, vydavatelé novin dříve opatřovali latinskou zkratkou N.T. (Non testatum) – neověřeno. Fonetická podoba zkratky "enté"  se zvukově  podobá německému die Ente, česky tedy kachna. Nu a tak Kachna na neděli. 


(kp,sportovnilisty.cz,foto:mp)