Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění.
Tohle chcete zažít! Více zde.

Flex Weekend Pro 2023
- výsledky a fotografie

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

V neděli 10. září v Miláně proběhla profesionální show v kulturistice a fitness Flex Weekend Pro, na které závodníci z profesionální ligy IFBB Jima Maniona nastupující v kulturistice mužů open, physique mužů a bikiny fitness žen svedli bitvu o kvalifikaci na listopadový Olympia Weekend určenou vítězům.


Flex Weekend Pro 2023 - kulturistika mužů open

Ačkoliv na závodech profíků královská kulturistika mužů open vždy poutá největší pozornost, tentokrát to platilo minimálně dvojnásob. Pořadatelům se totiž sešlo skvěle poskládané startovní pole, když se pro účast na klání rozhodlo hned pět borců se zkušenostmi z pódia Mr. Olympia, a to konkrétně Blessing Awodibu, Nathan De Asha, Regan Grimes, Theo Leguerrier a Andrea Muzi. Kromě toho se v Miláně navíc chystal nastoupit také Roman Fritz, jenž si svou první kvalifikaci na Olympii zajistil před několika týdny díky vítězství z Bigman Weekend Pro ve španělském Benidormu. Jenomže ani to nebylo všechno. Tim Budesheim, Maik Ciesla, Jan Turek nebo Liang Yan sice na Mr. Olympia ještě nikdy nezávodili, ale snímky z jejich přípravy napovídaly, že si pro start na Flex Weekend Pro 2023 připravili parádní formy, díky kterým by silnou šestici ve složení Blessing, Nathan, Regan, Theo, Andrea a Roman mohli pořádně potrápit.

Regan Grimes a Nathan De Asha při souboji o vítězství na Flex Weekend Pro 2023 (foto: Npcnewsonline.com / Moriau Photo)


Semifinálová vyvolávání:
1.Awodibu, De Asha, Fritz, Grimes
2.Budesheim, Ciesla, Leguerrier, Turek, Yan
3.Bassanelli, Bolzoni, Muzi, Pakhniuk, Reinhold
4.Alkazem, Alzarkani, Azpeitia, Tabačiar, Guosheng
5.Alkazem, Bassanelli, Bolzoni, Muzi, Pakhniuk
6.Budesheim, Ciesla, Leguerrier, Reinhold, Turek
7.Awodibu, Fritz, Yan
8.De Asha, Grimes

Na stagi se proti původním předpokladům neobjevili Mikhail Maslov a Bruno Oliveira Santos, přičemž druhý zmíněný profík do Milána sice minulou neděli dorazil, ale dva dny nato jej skolila žaludeční viróza, musel na pohotovost, dostal spoustu léků a za takových okolností mu nezbylo než přípravu přerušit a vrátit se domů do Brazílie. Už tedy bez Maslova a Santose začal prejudging, který měl kromě jiného napovědět, zda Grimes s De Ashou potvrdí roli dvou nejvýraznějších favoritů na vítězství. To ale měla ukázat až vlastní semifinálová vyvolávání, kterým nejprve ze všeho předcházela porovnávání podle startovních čísel a také individuální prezentace všech devatenácti účastníků soutěže. V těchto chvílích bezchybným svalovým rozvojem pozornost poutal hlavně Číňan Liang Yan. Nabídl parádní oblé kvadricepsy, vynikající tělesnou stavbu a kopec wow faktoru. Závodil také o něco lépe připravený než vloni při profesionálním debutu na Wings of Strength Romania Muscle Fest Pro. Bylo proto celkem překvapením, když Yan posléze nedostal šanci v prvním semifinálovém calloutu, kde i na jeho úkor pózovali Blessing, Nathan, Roman a Regan. Rozhodčí, které v roli hlavního vedl Američan Jack Sullivan, na nejvýhodnější místa uprostřed této čtyřčlenné řady rychle posunuli Grimese s De Ashou, kteří tak v souladu s předsoutěžními předpoklady sváděli souboj o zlato!

Regan Grimes a Nathan De Asha při souboji o vítězství na Flex Weekend Pro 2023 (foto: Npcnewsonline.com / Moriau Photo)


Rozhodčí:
Flex Weekend Pro 2023 rozhodovali Liona Bergmann, Mike Thijsen, Giovanni Agosta, Roberto Tonon a Jack Sullivan, který soutěž řídil v roli hlavního rozhodčího.

Třicetiletý Regan závodil nejmohutnější v kariéře a proti Nathanovi byl, co se týká vzrůstu a šířky ramen, jednoduše urostlejší chlap. Jenomže zároveň hlavně k semifinále nastoupil poněkud plochý, zatímco jeho největší dnešní soupeř nabídl parádně plné oblé svaly. Nejvíce byl tenhle rozdíl patrný u hrudníku a také ve dvojitém bicepsu zezadu, kde měl De Asha navrch. Tak jako tak to ale vypadalo, že to mezi oběma borci bude v Itálii pořádně těsné! Lianga Yana si rozhodčí vyžádali do druhého pětičlenného vyvolávání, kde spolu s ním příležitost dostali také Tim Budesheim, Maik Ciesla, Theo Leguerrier a Jan Turek! Jediný český účastník soutěže mohl znovu sázet na svá perfektní záda, impozantní byl i v nejsvalnatější póze. Uprostřed řady pózoval Liang, mezi Theem a Timem to v tu chvíli byl souboj o šesté místo a Honza s Mikem bojovali o osmou příčku. Jack Sullivan ale ve všech kategoriích závodníkům při prejudguingu dopřál spoustu času a většina z nich měla šanci ještě zabojovat o lepší výsledek. Jan Turek stál tak v záři reflektorů znovu v šestém calloutu, v jehož závěru to vypadalo, že bojuje s Timem Budesheimem o sedmou příčku. V sedmém vyvolávání šli na pódium znovu Roman, Blessing a Liang. Zde se rozhodovalo o tom, jak si tato trojice rozdělí třetí až páté místo, a také tu vyniklo, že i když čínský profík formu od loňska nepatrně zlepšil, stále neměl Romanovu kvalitu a zřejmě proto jej rozhodčí z prvního vyvolávání vynechali. Poslední callout patřil už jenom Nathanovi s Reganem.

Regan Grimes a Nathan De Asha při souboji o vítězství na Flex Weekend Pro 2023 (foto: Npcnewsonline.com / Moriau Photo)


Finanční odměny:
1. místo10.000 $
2. místo5.000 $
3. místo2.500 $
4. místo1.500 $
5. místo1.000 $
celkově20.000 $

K akci nastoupil také slovenský profík Tomáš Tabačiar, jenž vloni závodil v kategorii do 212 liber (96,2 kg). Jistý rozdíl ve svalovém rozvoji u něj sice proti minulé sezóně patrný byl, ale ve startovním poli jedné z nejlépe obsazených profesionálních show letošního roku to vůbec neměl snadné. Vybrán byl do čtvrtého calloutu, ve kterém to podle rozestavení kulturistů v řadě vypadalo, že se místo něj jako poslední do první patnáctky vmáčkne Khaled Alkazem z Kuvajtu, byť rozhodně neměl Tomášovu vyváženost. Finále navazovalo takřka bezprostředně a rychle odsýpalo, když do něj ve všech třech kategoriích pořadatelé pustili už jenom členy první pětice. Ačkoliv od konce semifinále finalisty dělilo pouze několik desítek minut, vypadalo to, jako by teď byl Regan Grimes o něco plnější než v první polovině soutěže. Bylo jenom otázkou, zda to může ještě něco ovlivnit. Po volných sestavách a dvou finálových vyvoláváních, která kopírovala sedmý a osmý callout prejudgingu, tu byl posedown a po něm už následovalo vyhlášení výsledků! Začínalo se od pátého místa. Moderátor události Billy Garnon oznámil, že připadlo Blessingu Awodibuovi, jenž závodil v nejlepší formě od svého vítězství na loňském New York Pro. Zdobila ho výborná záda a Váš pohled musely upoutat i jeho brutální paže. K soutěži nastoupil sebejistý a z boje o ještě vyšší příčky jej vyřadila jenom celkově slabší stehna, z nichž je navíc levé ještě o poznání menší než to pravé.

Regan Grimes a Nathan De Asha při souboji o vítězství na Flex Weekend Pro 2023 (foto: Npcnewsonline.com / Moriau Photo)

Čtvrté místo si z Itálie odváží Liang Yan, jenž přesto, že dorostl do výšky, se kterou borci obvykle nastupují ve dvěstědvanáctce, v Miláně navážil 109,3 kg! Tolik k úvahám některých fanoušků, zda by snad mezi profíky nemohl zkusit štěstí v lehčí váze. Liang na Flex Weekend Pro prokázal, že je výjimečným kulturistou, když se přes nižší vzrůst na pódiu nikterak neztrácel. Že se neumístil ještě výše, je zkrátka dáno tím, že medailisté byli o něco lépe připraveni. Bronz patří Romanu Fritzovi, který ke klání nastoupil přesto, že by díky kvalifikaci na Olympii z Bigman Weekend Pro před zmíněným vrcholem sezóny už soutěžní plavky navléknout nemusel. Zaslouží si za to uznání a nezbývá než si v zájmu atraktivity jednotlivých soutěží přát, aby podobně uvažovali i další profíci. Na druhém místě Billy vyhlásil Regana Grimese, což znamenalo, že se k vítězství probojoval Nathan De Asha! V profesionální lize IFBB Jima Maniona triumf tak slaví už podesáté a jeho úspěch je pro něj o to sladší, že ho dosáhl před očima svých dětí, které dění na pódiu přihlížely z hlediště. Výsledková listina soutěže byla zveřejněna až následující den kolem poledne. Pohled do ní ukazuje, že Jan Turek vybojoval osmé místo, což je v dané konkurenci dobrý výsledek. Tomáš Tabačiar se tentokrát nevešel do první patnáctky a vypadá to, že to příští týden ve Španělsku na Europa Pro zkusí znovu ve dvěstědvanáctce.


Výsledky Flex Weekend Pro 2023 - kulturistika mužů open

    1. Nathan De Asha*
    2. Regan Grimes
    3. Roman Fritz
    4. Liang Yan
    5. Blessing Awodibu
    6. Theo Leguerrier
    7. Tim Budesheim
    8. Jan Turek
    9. Maik Ciesla
    10. Dennis Reinhold
    11. Artem Pakhniuk
    12. Andrea Muzi
    13. Simone Bassanelli
    14. Andrea Bolzoni
    15. Khaled Alkazem
    16. Ali Alzarkani
    16. Alfredo Azpeitia
    16. Tomáš Tabačiar
    16. Yuan Guosheng

* kvalifikace na Mr. Olympia 2023


Kulturistika mužů open na Flex Weekend Pro 2023

Více fotografií z Flex Weekend Pro 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Mr. Olympia 2023 k 10. září:

jméno stát soutěž um.*
Brett Wilkin USA Bigman Weekend Pro 2022 1.
Hadi Choopan Írán Mr. Olympia 2022 1.
Derek Lunsford USA Mr. Olympia 2022 2.
Nick Walker USA Mr. Olympia 2022 3.
Brandon Curry USA Mr. Olympia 2019 1.
Mamdouh Elssbiay Egypt Mr. Olympia 2020 1.
Samson Dauda Velká Británie Arnold Classic 2023 1.
Behrooz Tabani Írán Arnold Classic Brazil 2023 1.
Tonio Burton USA New York Pro 2023 1.
Ross Flanigan USA California Pro 2023 1.
Iain Valliere Kanada Toronto Pro Supershow 2023 1.
Michal Križánek Slovensko Empro Classic 2023 1.
Phillip Clahar USA Orlando Pro 2023 1.
Andrea Presti Itálie Mr. Big Evolution Pro 2023 1.
Hassan Mostafa Egypt Vancouver Pro 2023 1.
Justin Shier USA Chicago Pro 2023 1.
Roman Fritz Německo Bigman Weekend Pro 2023 1.
Hunter Labrada USA Tampa Pro 2023 1.
Andrew Chinedu Spojené arabské emiráty Texas Pro 2023 1.
Kamal Elgargni Libye Masters Olympia 2023 1.
Nathan De Asha Velká Británie Flex Weekend Pro 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Mr. Olympia 2023 najdete zde.


Flex Weekend Pro 2023 - physique mužů


Semifinálová vyvolávání:
1.Ali, Awoyemi, Bilal, Massouf, Sbizzera, Walker
2.Antonelli, Biolo, Gambacorta, Peng, Raza, Shewaiter, Shuaib
3.Zardasht, Arena, Foschi, Petrov, Privet, Riserbato, Treichler
4.Antonelli, Awoyemi, Biolo, Gambacorta, Peng, Sbizzera
5.Petrov, Raza, Riserbato, Shewaiter, Shuaib
6.Ali, Bilal, Massouf, Walker

Ve physique mužů v Miláně dvacet borců dostalo příležitost předvést výsledky své práce hned v šesti různých vyvoláváních! V tom důležitém prvním pózovali Mohammad Ali, Adeyemi Awoyemi, Ali Bilal, Lenny Massouf, Alessio Sbizzera a Emile Walker. Nejprve to vypadalo, že o vítězství bojují Massouf s Bilalem, Lenny se ale po několika okamžicích posunul z prostředka šestičlenné řady více na stranu a jeho místo zaujal Walker. Právě mezi nimi se tak rozhodovalo o tom, kdo si z Flex Weekend Pro odnese kvalifikaci na v pořadí jedenáctý ročník Men's Physique Olympia, který se bude konat v sobotu 4. listopadu v prostorách floridského Orange County Convention Center.


Finanční odměny:
1. místo1.800 $
2. místo1.200 $
3. místo900 $
4. místo600 $
5. místo500 $
celkově5.000 $

Ve bikiny fitness žen se finanční odměny rozdělovaly shodně.

Své v pořadí čtvrté vítězství mezi profíky nakonec vybojoval Ali Bilal, jenž tak dal zapomenout na svá vystoupení z letošního Sheru Classic India a Pittsburgh Pro, kde se mu nedařilo podle jeho vlastních představ. Stříbro za tímto devátým nejlepším účastníkem loňského Olympia Weekendu v souladu s vývojem prejudgingu bral Emile Walker, trio medailistů potom uzavírá Lenny Massouf, za kterým čtvrtý skončil Mohammad Ali a pátý Adeyemi Awoyemi. V kategorii nastoupili také tři profesionální nováčci. Nejúspěšnějším z nich byl Muhammad Abdel Salam Shuaib z Kuvajtu, který profi kartu získal po celkovém vítězství na připojeném Flex Weekend Pro Qualifier. Aryan Zardasht Ali a Alessio Foschi se při profesionálním debutu pak museli spokojit s dělenou šestnáctou příčkou.


Výsledky Flex Weekend Pro 2023 - physique mužů

    1. Ali Bilal*
    2. Emile Walker
    3. Lenny Massouf
    4. Mohammad Ali
    5. Adeyemi Awoyemi
    6. Chao Peng
    7. Febo Gambacorta
    8. Alessio Sbizzera
    9. Andrea Antonelli
    10. Luca Biolo
    11. Ali Raza
    12. Giuseppe Riserbato
    13. Muhammad Abdel Salam Shuaib
    14. Maximilian Petrov
    15. Khalid Shewaiter
    16. Aryan Zardasht Ali
    16. Pietro Arena
    16. Alessio Foschi
    16. Kenny Privet
    16. Marcel Treichler

* kvalifikace na Men's Physique Olympia 2023


Physique mužů na Flex Weekend Pro 2023

Více fotografií z Flex Weekend Pro 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodníci kvalifikovaní na Men's Physique Olympia 2023 k 10. září:

jméno stát soutěž um.*
Mehdi Kabbadj Maroko Libya Pro 2022 1.
Ming Chieh Tsai Tchaj-wan Taiwan Pro 2022 1.
Ramzi Kahlia Alžírsko Tunisia Pro 2022 1.
Corey Morris USA Battle of Texas 2022 1.
Erin Banks USA Men's Physique Olympia 2022 1.
Brandon Hendrickson USA Men's Physique Olympia 2018 1.
Diogo Montenegro Brazílie Men's Physique Olympia 2022 3.
Mahmood Almaghrabi Bahrajn Saudi Classic 2023 1.
Emanual Hunter USA Tri-City Classic Pro 2023 1.
Mauro Fialho Španělsko 1 BroPro Show 2023 1.
Carlos DeOliveira Brazílie Los Angeles Grand Prix 2023 1.
Benquil Marigny USA St. Louis Pro 2023 1.
Riccardo Croci Itálie Tropicarium Budapest Pro 2023 1.
Derrick Stevenson USA Optimum Classic Pro 2023 1.
Ryan Terry Velká Británie New York Pro 2023 1.
Emmanuel Costa Brazílie Sur Pro Cup Chile 2023 1.
Daniel Ammons USA Palmetto Classic Pro 2023 1.
Vinicius Mateus Brazílie Bahia Muscle Show 2023 1.
Andre Ferguson USA Miami Muscle Beach Pro 2023 1.
Vitor Chaves Brazílie DC Pro 2023 1.
Joseph Lee USA Korea AGP Pro 2023 1.
Victor Ramirez Kostarika Body Be 1 Classic Pro 2023 1.
Bhuwan Chauhan Indie Sheru Classic India 2023 1.
Sidy Pouye Španělsko Sheru Classic Italy 2023 1.
Yoonsung Lee Jižní Korea Taiwan Pro 2023 1.
Jason Huynh USA Republic of Texas Pro 2023 1.
Anderson Arruda Brazílie Musclecontest Brazil Pro 2023 1.
Jeremy Potvin USA Lenda Murray Atlanta Pro 2023 1.
Drew Cullen USA Chicago Pro 2023 1.
Ismael Dominguez Mexiko Sur Pro Cup Colombia 2023 1.
Arya Saffaie USA Tampa Pro 2023 1.
Rodrigue Chesnier Francie Phoenix Pro 2023 1.
Febo Gambacorta Itálie T.R.U. Athlete UK Pro 2023 1.
Rafael Oliveira Brazílie Musclecontest Goiania Pro 2023 1.
Jonas Jamena Filipíny Pacific USA Pro 2023 1.
Jeremiah Maxey USA Texas Pro 2023 1.
Joven Sagabain Filipíny Tokyo Pro 2023 1.
Edvan Palmeira Brazílie Sasquatch Pro 2023 1.
Ali Bilal Dánsko Flex Weekend Pro 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Men's Physique Olympia 2023 najdete zde.


Flex Weekend Pro 2023 - bikiny fitness žen


Semifinálová vyvolávání:
1.Reith, Brunauer, Cosentino, Fedorenko, Mazza, Wolfenden, Woo
2.Bonio, Neuheisel, Neves, Taccani, Vaccaro
3.Kavanagh, Lavacca, Skupekova, Todeschini
4.Cosentino, Neuheisel, Taccani, Vaccaro, Wolfenden, Woo
5.Brunauer, Fedorenko
6.Reith, Mazza

Bikiny fitness žen se s šestnácti závodnicemi netypicky stalo početně nejméně obsazenou kategorií soutěže. Možná to ale alespoň částečně souviselo s tím, že se v kategorii souběžně závodilo ještě na zámořském Sasquatch Pro. V sedmičlenném prvním semifinálovém vyvolávání od Jacka Sullivana příležitost uprostřed řady dostala Němka Lisa Reith, která následně dobře rozjetou soutěž už nepustila a probojovala se tak ke svému prvnímu profesionálnímu vítězství! Nejvýraznější soupeřkou jí byla domácí Ottavia Mazza, za kterou si zbývající místa v první pětici rozebraly třetí Kristina Brunauer, čtvrtá Valerya Fedorenko a pátá Noemi Cosentino.


Výsledky Flex Weekend Pro 2023 - bikiny fitness žen

    1. Lisa Reith*
    2. Ottavia Mazza
    3. Kristina Brunauer
    4. Valerya Fedorenko
    5. Noemi Cosentino
    6. Jade Kelsie Wolfenden
    7. Marisa Woo
    8. Giuditta Taccani
    9. Sarah Neuheisel
    10. Patrizia Vaccaro
    11. Ines Gentil Neves
    12. Milena Bonio
    13. Jessica Kavanagh
    14. Margherita Todeschini
    15. Noemi Lavacca
    16. Henrieta Skupekova

* kvalifikace na Bikini Olympia 2023


Bikiny fitness žen na Flex Weekend Pro 2023

Více fotografií z Flex Weekend Pro 2023 naleznete zde na stránkách Npcnewsonline.com.


Závodnice kvalifikované na Bikini Olympia 2023 k 10. září:

jméno stát soutěž um.*
Jibin Park Jižní Korea Taiwan Pro 2022 1.
Ivanna Escandar Španělsko Bigman Weekend Pro 2022 1.
Amanda Marques Brazílie Sur Pro Cup 2022 1.
Phoebe Hagan Velká Británie Battle of Texas 2022 1.
Maureen Blanquisco Norsko Bikini Olympia 2022 1.
Jennifer Dorie Kanada Bikini Olympia 2021 1.
Ashley Kaltwasser USA Bikini Olympia 2013 1.
Nittaya Kongthun Thajsko Musclecontest Japan Pro 2023 1.
Alessia Facchin Itálie Orchid Pro 2023 1.
Lauralie Chapados Kanada Bikini International 2023 1.
Brenda Farias Brazílie Campinas Pro 2023 1.
Aimee Velasquez USA Klash Series Ch. 2023 1.
Eszter Oczella Maďarsko 1 BroPro Show 2023 1.
Hyojung Kim Jižní Korea Korea AGP Pro 2023 1.
Vania Auguste USA Charlotte Pro 2023 1.
Romina Basualdo USA GRL PWR Pro 2023 1.
Savannah Watchman USA California Night of Ch. 2023 1.
Zsofia Reka Molnar Maďarsko Tropicarium Budapest Pro 2023 1.
Elisa Pecini Brazílie Bikini Olympia 2019 1.
Sierra Swann USA Optimum Classic Pro 2023 1.
Reijuana Harley USA Klash Series S. USA Pro 2023 1.
Cristobalina Pajares Torres Španělsko Miami Muscle Beach Pro 2023 1.
Eli Fernandez Mexiko Toronto Pro Supershow 2023 1.
Jessica Wilson USA DC Pro 2023 1.
Jordan Fisher USA Dallas Pro 2023 1.
Jil Meret Schmitz Thajsko Sheru Classic India 2023 1.
Song A Reum Jižní Korea Taiwan Pro 2023 1.
Lexus Redmond USA Republic of Texas Pro 2023 1.
Tatiana Lanovenko Rusko Mr. Big Evolution Pro 2023 1.
Dahye Jeon Jižní Korea Korea AGP Pro 2023 1.
Ariel Barley USA Governor's Cup 2023 1.
Tara Grier USA Lenda Murray Atlanta Pro 2023 1.
Savannah Dolezal USA Chicago Pro 2023 1.
Gessica Brun Brazílie Sur Pro Cup Colombia 2023 1.
Halanna Jully Brazílie Excalibur Pro 2023 1.
Ashlyn Little USA Tampa Pro 2023 1.
Ottavia Mazza Itálie T.R.U. Athlete UK Pro 2023 1.
Jordan Brannon USA Tahoe Pro 2023 1.
Ariana Brothers USA Nashville FitShow 2023 1.
Alexsandra Santos Brazílie Musclecontest Rio Pro 2023 1.
Yurika Shigemoto USA Tokyo Pro 2023 1.
Tamekia Carter USA Sasquatch Pro 2023 1.
Lisa Reith Německo Flex Weekend Pro 2023 1.

* um. = umístění dosažené na příslušné soutěži
Pravidla pro kvalifikaci na Bikini Olympia 2023 najdete zde.


Foto:
www.npcnewsonline.com / Moriau Photo



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

15.09.23:22amoresPE - Pretoze bol jednoducho malo objemny. Aj ked super seknuty,..
12.09.17:49keuman - Grimes neohúril... ako sa predpokladalo
12.09.11:28Valasekjakub123 - Proč je ten Tabaciar až poslední? To nechápu vždyť nevypad..
Zobrazit všechny příspěvky







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínMistrovství ČR mužů, žen, párů a mast...
siorac (16:41) • Chyba ve váze v kategorii Kulturistika nad 90kg: 6. Jiří Kocurek z Kubík fitness Ostr...
magazínCalifornia Pro 2024 - výsledky a foto...
md (15:18) • šàdka by teď snad už porazil i ten profesůrek a nejen v páce😁
magazínCalifornia Pro 2024 - výsledky a foto...
hcetigol (12:32) • Snad to Milan do EVLS zlepsi, tohle byl propadák na celé čáře.
magazínCalifornia Pro 2024 - výsledky a foto...
Mindandbody (12:12) • Pepa Květoň paráda (škoda, že nebyl na vyšší příčce), navíc předstihl i Tima Budesheima...
magazínNew York Pro 2024 - výsledky a fotogr...
hcetigol (18:38) • Ale v te galerii je to krasne videt. I ty slaby zada. Vysekany jo, objemove zaostavaji....



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie