TOP 10 zajímavostí o létání, které jste možná nevěděli, a nové burgery od Ambiente

Pravidelný nedělní přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu odehrálo?

Filip HouskaFilip Houska

newsletter-photo-5

Foto: Ambiente / Midjourney

Ambiente se pouští do burgerů a TOP 10 zajímavostí o létání

0Zobrazit komentáře

S nedělním večerem přichází už tradiční rekapitulace článků, které jsme pro vás v uplynulém týdnu publikovali. Ve výběru nejzásadnějších zpráv i nejčtenějších textů se dostaneme jak k deseti zajímavostem o létání, které jste možná neznali, tak k novému fast foodu, za kterým stojí samotné Ambiente – a soustředí se výhradně na burgery.

Dále vás informujeme o nově otevřené škole vybudované miliardářem Daliborem Dědkem, kde se děti budou učit i robotiku, představíme funkční jídlo v sáčku Ristre, doporučíme náš nový podcast s Karolínou Mrozkovou (dříve topmodelkou, dnes investorkou), ukážeme, s čím chce jít fanoušek hokejového Chomutova do kina, a také se podíváme na nové fitko v Karlíně.

Ostatní zásadní články z minulého týdne najdete níže. Sledovat nás můžete na sociálních sítích včetně Instagramu, kde se o novinkách můžete dozvědět ve vizuální formě.


Nejzásadnější zprávy týdne


Podcast

Pozoruhodná kariéra Karolíny Mrozkové zahrnuje módní přehlídky pro slavné značky, prestižní světové školy i startupový svět investic. Poslechněte si příběh o tom, jak se tak trochu náhodou stala topmodelkou, která pracovala pro Chanel či Karla Lagerfelda, do toho stihla vystudovat prestižní americkou školu a následně se z módních přehlídek vydala do nelítostného světa peněz.

Po úspěšné štaci v americkém venture kapitálovém fondu White Star Capital se nedávno vrátila do Česka, kde nyní působí ve fondu Credo Ventures.

Všechny díly CzechCrunch Podcastu si můžete pustit i na SpotifyGoogle PodcastsApple Podcasts a také na YouTubu. K dispozici jsou i přímo na cc.cz/podcasty.


Nejčtenější články týdne

Proč při startu nesmí být zatažené rolety a proč se vypínají telefony aneb 10 zajímavostí o létání

Ambiente v Praze otevřelo svůj první fast food. V Burger Service servíruje burgery jen s sebou


Partner newsletteru

Oktagon se vrací do Frankfurtu a potřetí na něj čeká vyprodaná Festhalle! Fanoušci v hledišti i na PPV se můžou těšit na Davida Kozmu, Louise Glismanna a další v rámci semifinále evropské Ligy mistrů MMA, Tipsport Gamechangeru. Dále na německou ikonu Cristiana Eckerlina či na titulový zápas žen mezi domácí Dalisdou a Australankou Austin. Sledujte našlapaný turnaj přes PPV!


Nenašel dobrou hru o podnikání, tak si ji vytvořil. Teď s ní slovenský vývojář slaví milionový úspěch

Jako sportovní dokument od Netflixu. Fanoušek natočil film o příběhu hokejového Chomutova, míří i do kin

V Karlíně vyrostlo moderní fitko za 40 milionů. Česká síť Next.Move navíc získala silného investora


Doporučujeme

Existuje větší dno?

  • Eliška a Damián, nový seriál Primy, který má vše, co by dobrá podívaná mít neměla. A co teprve ten souboj s Emmou Smetanou v hlavní roli… Celý videopodcast Spoiler.

Posledních pět vstupenek!

  • Už v úterý 12. září proběhne galavečer Startup Awards, největší startupové akce roku. A řady se rychle plní – zbývá už jen posledních pět lístků. Více informací a vstupenky.

Jak zkrotit ego a zachránit firmu

  • Přijďte na uzavřenou debatu s Martinem Feixem, jehož firmu Girls Without Clothes málem položilo otevření obchodu v centru Prahy. Více informací.

Databáze investic

  • Všechny venture kapitálové investice do startupů s českými zakladateli, které se udály během posledních let, na jednom místě. Nejen to naleznete na CC+. Více informací.

Mediální partnerství

EduFestival mění životy! Druhý ročník festivalu přinese inspirativní řečníky, kariérní centrum i zástupce zahraničních středních škol. Vystoupí třeba Kovy, Karolína Holubová nebo Kateřina Janečková. Přijďte 26. září do Cubex Centra v Praze a získejte informace o studiu v zahraničí i budoucnosti vzdělávání v době AI. Registrujte se a získejte vstupenky zdarma na www.edufestival.cz.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym