Draxler na vážkách. Chce do Kataru, ale zpátky ho drží rodina

Draxler na vážkách. Chce do Kataru, ale zpátky ho drží rodina

Už to vypadalo, že přestup devětadvacetiletého Juliana Draxlera z Paris Saint-Germain do Kataru je hotovou věcí. Podle L'Équipe to však není pravda. Němec se totiž bojí o rodinu. 

V sobotu bylo médii oznámeno, že německý záložník je na pokraji přestupu do Al-Ahli SC. Draxler je jedním z mnoha "nežádoucích" hráčů, kteří měli v létě odejít z PSG.

Je ale pořádně vybíravý, když údajně odmítl přestup do Premier League, přesněji do Crystal Palace. To už neklapne, okno se ve vetšině evropských zemí zavřelo. Nicméně vzhledem k tomu, že katarské přestupové okno je otevřené až do 18. září, může se Draxler ještě stěhovat.

Vedle spoluhráče z PSG Marca Verrattiho, který podle L'Équipe zřejmě dokončí svůj přestup do Al-Arabí, měl Draxler rovněž v nejbližší době dokončit svůj přesun na Blízký východ.

I když k tomu stále může dojít, už to není tak jasné, jako to bylo o víkendu. Německý reprezentant požádal o více času na rozmyšlenou kvůli obavám své rodiny z přestupu. Pokud chce ale hrát, je Arábie jeho jedinou možností. V PSG mu totiž pšenka nepokvete.