O víkendu proběhne v parku Kampa XV. ročník akce Malostranské vinobraní – Dozvuky Horňáckých slavností

„Malostranské vinobraní – Dozvuky Horňáckých slavností”

SOBOTA 16. 9. 14:00 – 22:00 PARK KAMPA

V sobotu 16. 9. se v parku Kampa odehraje neuvěřitelný XV. ročník akce Malostranské vinobraní – Dozvuky Horňáckých slavností. Již ve 14:00 sklidíme „malostranské hrozny“ a hned nato se parkem rozezní první tóny horňácké muziky.

Stejně jako v minulých letech, dorazí i letos do Prahy na 150 muzikantů a tanečníků z Horňácka a blízkého okolí. Návštěvníci se mohou těšit na Horňáckou muziku Petra Mičky, Horňáckou cimbálovou muziku Kubíci, taneční soubor Lipovjan či sbory z Kuželova i z Javorníka a rovněž na známé sólisty, jakými jsou například Jiří Miškeřík, Jožka Slovák a mnoho dalších. Na místě nebudou chybět ani lokální vinaři a uzenáři ani výrobci rukodělných předmětů.

Malostranské vinobraní není pouze jedinečnou kulturní akcí, ale také místem setkávání sousedů z celé Prahy. Svým načasováním i umístěním v parku Kampa jsou slavnosti akcí vhodnou pro rodiny s dětmi i seniory. Vstupné je pro všechny návštěvníky zdarma.

odkaz na událost: https://fb.me/e/3jyruz3L2

Kontakt na organizátora

Emma Kotasová

emma.kotasova@gmail.com

Klíčová slova ČR-kultura-společnost-zábava-Malostranské vinobraní

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.