InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbalistům Kovářova gól do šatny body nepřinesl

KOVÁŘOV – O tomto víkendu pokračuje krajská I. A třída, skupina B kompletním pátým kolem. Kovářov dnes hostil domácí Čtyři Dvory, kterým se úvod sezony vydařil a před zápasem Na Hůrkách měly tři výhry a jedinou porážku. Také v první půlhodině dnešního utkání se zdálo, že Čtyři Dvory přidají jednoznačné vítězství. Ve 25. minutě hosté vedli 2:0 a ještě měli k dispozici penaltu, z níž se ale jen roztřásla levá tyč Baštýřovy branky. Na druhé straně navíc gólem do šatny ve 45. minutě vrátil Kovářov do hry Miroslav Suchan – 1:2. Místo pohodlného vedení 3:0 tak hosté odcházeli na přestávku s pouze jednogólovým náskokem a všechno bylo otevřené. Svou druhou brankou pak dokázal Suchan vyrovnat na 2:2, ale když už se zdálo, že zápas směřuje ke konečné dělbě bodů, vystřelil hostům vítězství v 86. minutě Pavel Janeček – 2:3.

TJ ZD Kovářov – SK Čtyři Dvory 2:3

(1:2). Branky: 45. a 69. M. Suchan – 14. Dubský, 25. Čermák, 86. P. Janeček. Rozhodčí: Rotschedl – R. Mráz, Dunovský. DFA: Miroslav Grobár. ŽK: 1–3 (Holub – P. Janeček, Hofmann, Sobolík). Přihlíželo 100 diváků.

Kovářov: Baštýř – Jarošík, Holub, Zítek, Junek, Rak, Brůžek (80. Petýrek), M. Suchan, Novák (67. Hejný), Halíř, Kříž.

Čtyři Dvory: Žižka – Jindrle, Houška, Sobolík, Rachač, Klimeš (83. Vančura), Čermák, Dvořák, Janeček, Hofmann, Dubský.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace