Vztah s podnikatelem Františkem Doležalem, se kterým byla dokonce zasnoubená, se pohledné influencerce nevydařil. Pohromadě dvojici neudržel ani malý syn Patrik, kterého spolu mají. Jejich láska ztroskotala na nevěře ze strany Doležala. Přestože se mu totiž A.n.d.u.l.a pokoušela několikrát odpustit, nakonec zjistila, že mu již nemůže věřit a tento stav je neměnný. Proto se pár nakonec domluvil na rozchodu.

Od té doby působila na sociálních sítích jako single maminka. Ve skutečnosti je ale již nějakou dobu znovu zadaná, navzdory tomu, že o svém životě většinou hovoří velmi otevřeně, ale nějakou dobu čekala, než se s novou láskou pochlubí veřejně.

Na společenské akce partnera zatím příliš nevodí a ani se nepochlubila společnou fotografií. Důvodem je prý především to, že její nová láska se pohybuje ve zcela jiném prostředí než ve světě showbyznysu, ale i to, že se paradoxně influencerce samotné o vztahu příliš mluvit nechce.

Láska na první pohled to nebyla

“Já bych v tom i ráda pokračovala, ale z logického úhlu pohledu ten člověk nechce, ať jsem za svobodnou, a tak jsme to pustili ven,” vysvětlila Aneta Chovanová, že hlavní motivací pro to, aby kápla božskou, byl právě její nový přítel.

“Seznámili jsme se na seznamce. Je to takový kontroverzní, já se tomu teda směju. Když jsem byla na Tinderu, potkala jsem tam hned několik fantastických kluků, jen tam třeba nepřeskočila jiskra a zůstali jsme kamarádi. Doporučovala jsem to všem. Za mě je spousta lidí dost zaměstnaných a nemá šanci a příležitost se seznámit, tohle je snazší cesta,” prozradila sympatická plavovláska, že jejich seznámení rozhodně nevypadalo jako z červené knihovny, v rozhovoru pro Extra.cz a dodala, že o lásku na první pohled se v jejich případě rozhodně nejednalo.

Související články