Mortal Kombat 1 sklízí kritiku za problematický port pro Nintendo Switch. Autoři slibují nápravu
i Zdroj: NetherRealm Studios / Warner Bros.
Mortal Kombat 1 Novinka Mortal Kombat 1 sklízí kritiku za problematický port pro Nintendo Switch. Autoři slibují nápravu

Mortal Kombat 1 sklízí kritiku za problematický port pro Nintendo Switch. Autoři slibují nápravu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 9. 2023 14:30 3

Poslední příspěvek v sérii Mortal Kombat sbírá v recenzích velmi pěkné známky, výjimkou je verze pro konzoli Nintendo Switch, která obsahuje výrazné nedostatky. Stížnosti připojují i nespokojení zákazníci.

Reklama

  • Recenzenti i hráči kritizují Mortal Kombat 1 na Switchi
  • Hra se potýká s problémy s výkonem, na pováženou je i úroveň grafiky
  • Ed Boon přislíbil, že brzy dojde k nápravě

Bylo naprosto jasné, že se port pro Switch nevyrovná verzím pro konzole současné generace, zdá se ale, že došlo k příliš velkému kompromisu v kvalitě. Nejde však pouze o propastný rozdíl v grafice. Hráči si stěžují také na problémy s výkonem a další nedostatky, které ve hře za 70 dolarů nečekali.

Po internetu už kolují obrázky, které poukazují například na pochybnou kvalitu ve zpracování jednotlivých bojovníků. K dispozici jsou také srovnávací videa, jedno z nich si můžete pustit níže.

Mortal Kombat 1 nezavře dveře nikomu. Sice vyjde bez cross-playe, ale zato s prvky přístupnosti
i Zdroj: NetherRealm Studios / Warner Bros. Interactive Entertainment

Mortal Kombat 1 nezavře dveře nikomu. Sice vyjde bez cross-playe, ale zato s prvky přístupnosti

Jeden z největších výdobytků, kterých hry dosáhly, je zcela bez pochyb akcent studií na prvky přístupnosti. Od dob, kdy bylo…

14. 9. 2023 18:05
1

Na kritiku už zareagovali i autoři, konkrétně šéf studia NetherRealm – Ed Boon. V rozhovoru pro BBC přislíbil, že veškeré problémy, s nimiž hráči na Switchi bojují, budou vyřešeny prostřednictvím budoucích aktualizací. Sluší se dodat, že na portu pracovaly týmy Shiver Entertainment a Saber Interactive.

V rámci Switch verze navíc chybí režim Invasions, ve hře je pouze jeho úvodní část. Tento fakt lze brát jako důkaz, že vývojáři během přípravy portu nestíhali. Oficiální vyjádření slibuje, že k nápravě dojde co nejdříve.

„Abychom hráčům na Switchi zajistili co nejlepší zážitek během vydání hry, bude k dispozici pouze úvodní část režimu Invasions. Kompletní obsah první sezóny se na Switchi objeví v řádu několika týdnů. Omlouváme se za případné nepříjemnosti.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama