David Chmelař novým generálním ředitelem Heureka Group

Heureka Group (Heureka, pozn. red.) informovala, že od 13. září nastoupil do funkce generálního ředitele skupiny David Chmelař. Dosavadní CEO Tomáš Braverman se stává nevýkonným poradcem představenstva Heureky.
David Chmelař se stal novým generálním ředitelem Heureka Group. Foto: Heureka Group

Chmelař přichází do Heureky s vizí využít její stávají pozici v oblasti on-line srovnávání cen v devíti zemích k dalšímu posílení role společnosti v e-commerce ve střední a východní Evropě, což je proces, který byl zahájen již pod vedením Bravermana.

„Nedokážu si představit lepší místo, kam bych se doma po osmi letech v Asii vrátil,“ řekl David Chmelař, který spoluzakládal a spoluřídil platformu iPrice, srovnávač cen v jihovýchodní Asii a Austrálii, až do její nedávné akvizice indonéskou e-commerce společností Bukalapak.

„Heureku vedu přesně deset let a společně se skvělým týmem se nám ji za tuto dobu podařilo zdesetinásobit. Z lokálního srovnávače jsme vytvořili regionálního e-commerce hráče, který je nejnavštěvovanějším nákupním portálem v regionu CEE. Po deseti letech a na prahu čtyřicítky je ale ten správný čas na nové výzvy,“ uvedl Tomáš Braverman.

Zavřít reklamu
Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB