Společnost Hisense je lídrem na poli akcelerace globálního růstu laserových displejů díky strategii pro inteligentní bydlení v jakékoli situaci

Dnes se v čínském Čching-tao koná čtvrté celosvětové fórum o laserových displejích, na kterém se scházejí světoví odborníci na laserové displeje a akademici, doplnění o více než stovku podniků, jako jsou Hisense, Leica Camera, Texas Instruments, Nichia a další, aby diskutovali o nejnovějším technologickém vývoji a mnoha dalších tématech. Prezident společnosti Hisense Visual Technology Dennys Li ve svém projevu nazvaném „Rozkvět uživatelských scénářů a počátek vrcholné éry laserových displejů" představil strategii společnosti Hisense pro laserové televizory založenou na specifických potřebách uživatelů a její nedávné globální úspěchy.

Odborníci z oboru předpovídají, že během příštích 3 až 5 let budou laserové displeje považovány za špičku a za hlavní zobrazovací technologii na trhu. Laserové displeje jsou novým lídrem na poli zobrazovacích technologií a jsou rovněž předvojem revoluce založené na uživatelských scénářích a průlomem k dosažení inteligentního života v jakékoli situaci.

Laserový televizor byl pro globalizaci společnosti Hisense významným krokem kupředu. Na veletrhu CES 2023 představila společnost Hisense první laserový televizor s rozlišením 8K na světě, který uvedl odvětví laserových displejů do éry 8K. Společnost Hisense usiluje o to, aby se laserové televizory staly tím nejlepším řešením pro velké domácí obrazovky a umožnily zákazníkům vychutnat si špičkový vizuální zážitek. Podle údajů společnosti Omdia dodala společnost Hisense v první polovině roku 2023 41,8 % laserových televizorů v tomto sektoru, a obsadila tak první místo na celosvětovém trhu s laserovými televizory.

Společnost Hisense se strategicky zaměřuje na další investice do zřízení čtyř velkých výzkumných a vývojových center laserové televize v Čching-tao, Šen-čenu, Japonsku a Spojených státech, s cílem pokračovat v integraci výzkumu a vývoje, výroby a prodeje a dosáhnout opakovaných vylepšení technologie laserových displejů. Ke 30. červnu 2023 společnost Hisense přihlásila 2 230 patentů a udělila 1 075 patentů v oblasti laserových displejů po celém světě.

V současné době společnost Hisense zřídila tři inovační centra zaměřená na scénáře pro domácnost, vozidla a komerční zařízení. Společnost Hisense bude investovat do budování globální designérské skupiny, vizuálního týmu pro nová média a do spolupráce s automobilovými značkami, s cílem neustále vytvářet zážitky, které uživatele doslova pohltí. Z pozice oficiálního sponzora UEFA EURO 2024™ předvede bude společnost Hisense technologii laserových televizí celému světu a plně využije své globální zdroje a zkušenosti k podpoře růstu a rozvoje celosvětového odvětví laserových displejů.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2214875/7cf72f6f64ee7253494c11aca288fa0.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2214876/6bb133fd2eafea02f52c7983c0bf6aa.jpg

Kontakt: Patrick Chen, patrick.chen@bluecurrentgroup.com

Klíčová slova Čína-elektronika-byty-Hisense

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.