Hlavní obsah
Práce a vzdělání

„Zasednutí“ učitelů na žáky, aneb v dnešní době asi móda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Jak řešíte konflikty svých dětí s učiteli? Necháte si vše líbit a nebo se postavíte za své dítě?

Článek

Tak, a dnes už toho mám opravdu dost. Naše učitelka se asi zbláznila. Dala synovi ředitelskou důtku za to, že jim při hodině dovolila mobily, aby si mohli fotit a zkoušet QR KÓDY. No a představte si, že na pár fotografiích je i paní učitelka a jen co se to dozvěděla, dala všem co měli její fotografii ředitelskou důtku. Ale nechápu, proč jim říkala: Příště, až si mě budete chtít fotit, řekněte mi to, upravím se.

Tak to mě tedy doma zvedlo úplně ze židle, chápala bych to v případě, kdyby děti dali její fotky na sociální sítě a nebo ji nějak haněly a sprostě nazývaly. Bohužel se tak nestalo, píšu bohužel, protože, pak by ta důtka měla význam. Takhle mi to přijde dosti přitažené za vlasy a rozhodně to půjdu řešit.

Nehledě na to, že se ke mně dostala informace, že paní učitelka se těchto žáků s ředitelskou důtkou chce zbavit úplně. Tak to teda ne! Moje dítě jinam na školu nepůjde, jen pro jednu nevinnou fotku. A nakonec, co když si na ty žáky zasedla a dělá teď vše pro to, aby se jich zbavila? Včerejší hodina výtvarné výchovy, kde se dva spolužáci smáli nějakému výkresu, paní učitelka si to vzala na sebe a běžela žalovat paní ředitelce, že se jí žáci smějí. No tak to asi už vypovídá o problému paní učitelky ne? Při rozdávání papíru, kde je ta důtka, se smála. To je trošku hloupé.

Každopádně tam půjdu a budu to řešit. S důtkou nesouhlasím a rozhodně naše paní učitelka by měla být raději někde jinde. Je možnost výměny učitelky? A jak byste tuto situaci řešili vy rodiče? Vím, že jsou děti zlobivé, ale toto se zlobením nemá nic společného. Toto je trošku „šikana“ od paní učitelky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz