Transferový boulevard: Eze a Matip hrají o nové smlouvy, Lo Celso rezignoval na Tottenham

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech média.    

Transferový boulevard: Eze a Matip hrají o nové smlouvy, Lo Celso rezignoval na Tottenham

Athletic: Crystal Palace zahajuje první jednání o nové smlouvě s poptávaným pětadvacetiletým anglickým křídelníkem Eberechi Ezem, jehož současný kontrakt platí do roku 2025. 

Teamtalk: O novou smlouvu na Anfield Road bojuje rovněž dvaatřicetiletý kamerunský obránce Joel Matip jehož stávající kontrakt s Liverpoolem vyprší na konci sezony. "

Fichajes: I Bayern Mnichov má vedle Realu Madrid zájem o podepsání pětadvacetiletého kapitána Chelsea Reece Jamese. 

Fabrizio Romano: Čtyřiadvacetiletý anglický obránce Chelsea Trevoh Chalobah v lednu téměř stoprocentně opustí Stamford Bridge a poté, co na konci letního přestupového období odmítl Nottingham Forest, doufá v obnovení zájmu Bayernu Mnichov.

Ekstra Bladet: Osmadvacetiletý dánský záložník Tottenhamu Pierre-Emile Højbjerg se rozešel s agentem Pinim Zahavim a to v "důsledku" faktu, že se agentovni nepodařilo zajistit hráčův odchod ze Spurs. 

90min: Juventus se připojil k Liverpoolu, Paris St-Germain, Bayernu Mnichov a Tottenhamu v boji o podpis dvaaadvacetiletého francouzského záložníka Khephrena Thurama z Nice. 

AS: Betis Sevilla je aktuálně nejvážnějším zájemcem o sedmadvacetiletého argentinského středopolaře Giovaniho Lo Celsa, který přes zájem Anteho Postecogluoa nechce čekat na šanci v Tottenhamu

Football Insider: Pokud by se třiatřicetiletý jamajský útočník Michail Antonio nedohodl s West Hamem na nové smlouvě, řada klubů Premier League, včetně Wolves, Evertonu a Nottinghamu Forest, mu nabídne pokračování v anglické nejvyšší soutěži.