Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. září 2023 11:40
Čas čtení 0:30
Tereza Patočková

Emma Roberts prý měla na natáčení American Horror Story transfobní poznámky

Emma Roberts prý měla na natáčení American Horror Story transfobní poznámky
Zdroj: Focus Features
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herečka měla mít poznámky směrem ke své herecké kolegyni.

Dvaačtyřicetiletá Angelica Ross obvinila svou kolegyni z toho, že při natáčení poslední série seriálu American Horror Story pronášela transfobní poznámky. Angelica se se svou zkušeností svěřila v živém vysílání na Instagramu, kde popsala, co se během natáčení stalo. 

Doporučeno
American Horror Story: Tvůrce se chtěl zabít z řečí o lásce, napsal proto kultovní seriál o análním sexu a masových vraždách American Horror Story: Tvůrce se chtěl zabít z řečí o lásce, napsal proto kultovní seriál o análním sexu a masových vraždách 20. září 2023 15:00

„Emma řekla Murphymu, že jsem protivná, ale byl to jen takový vtípek. Murphy potom řekl: ‚OK, dámy, to by stačilo, uklidněte se,‘ načež Emma odpověděla: ‚Nemyslel jsi spíš jen dámo...?‘ “ popsala Ross situaci na place s tím, že Roberts pak odešla. Ross také řekla, že Roberts hraje „mind games“ se všemi na place. 

Video se stalo ihned virálním a po několika hodinách Ross napsala, že se jí Emma ozvala: „Děkuji @RobertsEmma za to, že jsi zavolala, omluvila se a uznala, že tvé chování nebylo podpůrné,“ sdílela na svých sociálních sítích. 

Domů
Sdílet
Diskuse