Společnost Huawei vydává Bílou knihu o architektuře pro inteligentní transformaci veřejných služeb

Na konferenci HUAWEI CONNECT 2023 uspořádala společnost Huawei podnětný summit s názvem "Urychlení inteligentní transformace veřejných služeb pro rozvoj kognitivní společnosti". Společnost Huawei na této akci vydala Bílou knihu o architektuře pro inteligentní transformaci veřejných služeb a světoví průkopníci v oblasti veřejných služeb vysvětlili trendy inteligentní transformace a směry implementace přinášející inkluzivnější a cílenější veřejné služby.

Xia Zun, prezident globálního veřejného sektoru společnosti Huawei, na summitu uvedl: "Inteligence umožňuje veřejnému sektoru lépe sloužit více lidem. Ve společnosti zaměřené na člověka, která potřebuje sdílené hodnoty, je zapotřebí užší spolupráce a kooperace k obnově digitální infrastruktury a oživení digitální ekosféry pro urychlení inteligentní transformace veřejných služeb."

Byla vydána Bílá kniha o architektuře pro inteligentní transformaci veřejných služeb. Hong-Eng Koh, hlavní vědecký pracovník globálního veřejného sektoru společnosti Huawei, poznamenal: Architektura pro inteligentní transformaci veřejných služeb se skládá z inteligentního snímání, inteligentní konektivity, inteligentní základny, inteligentních platforem, velkých modelů AI a inteligentních aplikací. Usilujeme o inkluzivní veřejné služby a inteligentní správu tím, že se snažíme optimalizovat "humanizaci" veřejných služeb, podpořit "rozsah" spoluvytváření, zlepšit "preciznost" správy, zvýšit "rychlost" reakcí na mimořádné události, zlepšit "sílu" infrastruktury a zvýšit "hustotu" přehledu o situaci.

Inteligentní transformace veřejných služeb společnosti Huawei se zaměřuje na čtyři oblasti:

Inteligentní vzdělávání: Inteligentní transformace přináší vzdělávání bez hranic a poskytuje proaktivní a inteligentní výukové služby, což umožňuje učení nejen ve školních třídách, ale kdykoli a kdekoli.

Inteligentní zdravotní péče: Inteligentní transformace nově definuje způsoby řízení zdravotní péče a služeb a pomáhá vybudovat efektivní systém zdravotnických služeb orientovaný na lidi s optimální uživatelskou zkušeností.

AI pro státní správu a veřejné služby (AI4G): Huawei AI4G umožňuje inovace a transformaci veřejných služeb, sociální produkce a živobytí lidí pro lepší správu, život i ekonomiku.

Digitalizace veřejných služeb: Na podporu digitální transformace veřejných služeb bude vybudována národní digitální infrastruktura sestávající z cloudu a sítě. Díky propojení veřejných služeb a vládních agentur v řadě měst poskytuje tato infrastruktura inovativní služby elektronické veřejné správy, vzdělávání a zdravotní péče nejen ve městech, ale i v odlehlých venkovských oblastech. To přispěje k inkluzivnějším a spravedlivějším veřejným službám.

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2217278/image_986294_28217668.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2217279/image_986294_28218637.jpg

PROTEXT

Klíčová slova Čína-AI-služby-školy-Huawei

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace
Věda, vzdělávání a školství

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.