InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Z protivínského azylu vydolovaly Semice první bod

PROTIVÍN - Po dobu rekonstrukce svého hřiště užívají fotbalisté Semic pohostinnosti protivínského klubu. V neděli 24. září využili jeho hřiště poprvé a s nulou na kontě po odehraných šesti zápasech hostili v rámci 8. kola krajského přeboru celek Mirovic. Semičtí v Protivíně dvakrát vedli a sahali po třech bodech, nakonec byli rádi, když urvali jeden, který je jejich první vlaštovkou v soutěži.

FC AL-KO Semice - SK Mirovice 2:2 (1:1)
Branky: 34. J. Keclík, 63. P. Keclík - 38. a 77. M. Štochl
Rozhodčí: Leiš – Dimitrov, Pečenka. ŽK: 2:2. Diváků: 79
Semice: Vondrášek - P. Valach, Listopad, L. Holub, Pšenička - Pohnán, J. Keclík, Hrala (70. Buchtele), Hrdlička, P. Keclík, Veleman (50. Forman)
Mirovice: Čejdík - Huleš (70. Vondrák), Mařík, R. Převrátil, Císař, J. Převrátil, J. Štochl, Peterka (63. Král), M. Štochl, Kocourek, Janota

První půlhodina utkání se odehrávala převážně na polovině a v pokutovém území Semic. Hráči Mirovic působili vyzrálejším a fotbalovějším dojmem, Semičtí naopak zakřiknutě a s minimální dávkou sebevědomí. Hosté si vytvořili několik gólových příležitostí, ale všechny jim reflexivními zákroky zmařil gólman Jaroslav Vondrášek. Ve 34. minutě však ve vývoji utkání nastala podle dosavadního průběhu výrazná a nečekaná změna. Štěpán Hrdlička dostal přihrávku na levou stranu, poslal prudký centr před mirovickou branku a Jakub Keclík zblízka nekompromisně rozvlnil síť. Radost domácích ale trvala jenom čtyři minuty. Nepovedený odkop semického gólmana zachytil exligový Matěj Štochl a lobem vyrovnal na 1:1.
Úvod druhé půle vyšel lépe domácím. V 63. minutě centroval Petr Listopad od rohového praporku před branku a Pavel Keclík poslal hlavou Semice do vedení na 2:1. Najednou bylo domácích, zřejmě díky vidině prvních bodů, plné hřiště. Navíc je držel gólman, který zmařil několik mirovických tutovek a napravil chybu z první půle. Jenže v 77. minutě přišla druhá, když Vondrášek neudržel po centru míč, vypadl mu z rukavic a Matěj Štochl ho pohodlně dopravil do sítě na konečných 2:2. V hektickém závěru mohli ve svůj prospěch rozhodnout oba týmy, ale gól už nepadl. Mužstvo Semic získalo první bod v soutěži, ale nadosah mělo všechny tři.

 

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jo 

    Reagovat

     

    Taky prvni a posledni body, zpatky do pralesu kam patri vidle

    Vloženo 25.9.2023 18:18:12

    • .. 

      Reagovat

       

      Uz ty vidle mas..Jo mas vid,to je videt.

      Vloženo 27.9.2023 08:22:53

  • JV ven! 

    Reagovat

     

    Pokud v Semicích bude nadále duo Vondrášek+Vondrášek, tak moc bodů už nezískají.

    Vloženo 25.9.2023 08:36:55

    • Pro znalce 

      Reagovat

       

      Tímto způsobem angažmá v Semicich asi neziskáš

      Vloženo 25.9.2023 11:27:13

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace