InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Spartak na úvod sezony nestačil na Hlubokou. Hanzal zařídil polovinu gólů Knights

Soběslav podlehla Hluboké 4:6. , Autor: Josef Janda

Soběslav podlehla Hluboké 4:6.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Hned v 1. kole nového ročníku krajské hokejové ligy zavítal v neděli 24. září na soběslavský led Martin Hanzal, který se po rozpuštění týmu Samsonu začlenil do kádru Hluboké nad Vltavou. Urostlý útočník se zkušenostmi z NHL otevřel skóre už v 6. minutě a po Macháčkově vyrovnání vstřelil vedoucí gól také na začátku druhého dějství. Podíl měl i na třetí brance Hlubockých, spartakovci se ale ani při dvoubrankovém manku nevzdali a v závěru druhé části srovnali díky Nevšímalovi a Kubešovi na 3:3. Soběslavští nalezli odpověď i na gól Lukáše Moudrého, jenže radost jim vydržela pouhých 25 sekund. Vítěznou trefu Knights připsal v čase 53:27 Dalibor Arnold. Svěřenci trenéra Davida Pánka zkusili i hru bez brankáře, kterou potrestal 32 sekund před koncem třetí třetiny Karel Schmidmayer – 4:6. V příštím kole vyrazí Soběslav na led Radomyšle, kde se hraje v neděli 1. října od 19.30 hodin.

 

OLH Spartak Soběslav – TJ Hluboká nad Vltavou Knights 4:6 (1:1, 2:2, 1:3), branky a nahrávky: 19. Macháček (Kučera), 36. Nevšímal (V. Pánek, Kubeš), 40. Kubeš (Macháček, Žákovský), 54. O. Pánek (Slabý, Duben) – 6. Hanzal (Matys, Nedorost), 31. Hanzal (Roman Rákosník), 33. Nedorost (Matys, Hanzal), 52. Moudrý (Arnold, Bahula), 54. Arnold (Melichar), 60. Schmidmayer (Škopek), rozhodčí Šperl – Velíšek, Diviš, vyloučení 5:6, bez využití, v oslabení 1:0, 250 diváků.

Soběslav: Baloun (M. Novák) – Tržil, Kubeš, Šrubař, Čížek, Duben, V. Pánek – Žákovský, Macháček, Kučera, Škoda, Duda, Šimák, Slabý, Máca, O. Pánek, Himpan, Nevšímal, Gajdolín.

Hluboká nad Vltavou: Dašek (Zeman) – Formánek, Škopek, Robin Rákosník, Roman Rákosník, Melichar, Dohnal – Schmidmayer, Miler, Vácha, Arnold, Moudrý, Bahula, Matys, Hanzal, Nedorost.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k duelu mezi Soběslaví a Hlubokou další podrobnosti.

Trenér Soběslavi David Pánek zhodnotí zápas, přiblíží světlejší i méně povedené momenty a představí ambice pro letošní ročník.

Obránce Soběslavi Jiří Kubeš prozradí, jak domácí bránili Martina Hanzala a připomene i osobní hledisko.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fanoušek 

    Reagovat

     

    Předem se omlouvám všem, kterých se to možná dotkne.
    Dokud nezačnou rozhodčí pískat rovinu, je zbytečné vůbec nějaké zápasy hrát. V zápase bylo nespočet puštěných ofsajdů ze strany Hluboké, s tím že ze dvou dokonce padl gól.. Fauly i metr od hlavního rozhodčího, kterých si náhodou nikdo ani nevšiml, jaká to náhoda, že? Vysoká v závěru zápasu od všemi milovaného Hanzala byla taková třešnička na konec.

    Vloženo 25.9.2023 21:23:16

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace