Sociální sítě
Nahoru

Brit Dental Stick: zdraví i mlsání pro domácí mazlíčky v jednom

Každodenní užití tyčinek Brit Dental Stick podporuje zdraví psích zubů, a to díky mechanickému čištění a působení známých bylin. Pomáhá také odstraňovat zubní plak, čímž působí preventivně proti tvorbě zubního kamene.

Brit Dental Stick jsou zcela přírodní, bezlepkové, bez barviv, sóji nebo GMO. Vybírat je možné ze čtyř variant:

• TEETH and GUMS (s heřmánkem a šalvějí) cílí speciálně na zuby, dásně a svěží dech

• IMMUNO (s probiotiky, betaglukany a protizánětlivou skořicí) pro podporu imunity

• MOBILITY (s kolagenem a protizánětlivou kurkumou) pro podporu kloubů

• CALM (s konopím a srdečníkem) pro celkové zklidnění

V každém balení je sedm kusů tyčinek na každý den v týdnu. Psy potěšíte pamlskem a ani nepoznají, že si při mlsání zároveň čistí chrup.

Mlsat hravě, ale zdravě – to je Brit Care Dog Functional Snack Dental Venison

Jde o funkční poloměkké pamlsky pro psy se zvěřinou a rozmarýnem. Rozmarýn se často používá jako přírodní léčivo pro podporu zdravých zubů a dásní. Díky svým antibakteriálním vlastnostem pomáhá chránit zuby před tvorbou zubního kamene a snižuje zápach z úst. Jelení maso je zase dobrým zdrojem bílkovin bohatých na minerály, jako je železo a zinek.

A něco pro kočičky – Brit Care Cat Snack Dental

Funkční pamlsek bez obsahu obilovin je určený pro zdravé kočičí zuby a dásně. Kromě kuřecích jater, krůtí moučky a lososového oleje obsahuje i bazalku, tymián, rakytník a také rozmarýn s antibakteriálním účinkem na podporu zdraví celé kočičí tlamičky. Přidaný je i vitamin C a kolagen.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.