Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SportTechnologie

Huawei představuje stylová zařízení zaměřená na zdraví a sport spolu s globální fitness ikonou Pamelou Reif

Společnost Huawei slaví kulaté výročí – 10 let od představení prvního produktu z kategorie wearables, nositelných zařízení pro zdraví a fitness. Při této příležitosti nedávno v Barceloně představila novou filozofii s názvem „Fashion Forward“, kterou uvedla ve velkém stylu – spojením s globální fitness hvězdou Pamelou Reif.

V září roku 2013 si Pamela Reif  v 16 letech zaregistrovala účet na platformě YouTube. Šlo o první krok její influencerské cesty, který vyvrcholil velkým úspěchem a transformací, stala se z ní mimořádně známá osobnost na celosvětové fitness scéně. Dnes má na svém kanále téměř 10 milionů fanoušků a její fitness videa sledují miliony sportovních nadšenců po celém světě. O deset let později se Pamela objevila na akci Huawei Launch v Barceloně ve Španělsku, kde byla uvedena jako nová ambasadorka chytrých hodinek Huawei Watch GT 4.

Pamela, která také slaví 10. výročí své fitness cesty, ke spolupráci uvedla: „Je neuvěřitelné, že Huawei a já jsme se vydali na fitness cestu ve stejnou dobu. Za deset let, od doby, co jsem se stala profesionální fitness trenérkou, sehrály technologie obrovskou roli při pomoci lidem vést zdravější život. Huawei stojí v čele těchto inovací, což dělá opravdu skvělým způsobem. Jsem nadšená, že mohu být součástí této cesty“.

Po začlenění Watch GT 4 do své tréninkové rutiny vytvořila Pamela sérii fitness tréninkových programů, které jsou dostupné výhradně v aplikaci Huawei Zdraví. Ty budou zahrnovat některé z nejznámějších cvičení Pamely, speciálně přizpůsobené tak, aby umožnily uživatelům hodinek co nejlépe využít fitness a zdravotní funkce či zvýšit efektivitu jejich tréninku. Zároveň uživatelům pomohou lépe pochopit jejich zdravotní stav, přičemž nemusí dělat kompromis v designu, protože jsou vhodné i pro každodenní nošení.

Pamela se stala miláčkem fitness nadšenců zejména díky své sebedisciplíně a pozitivnímu přístupu ke zdravému životnímu stylu, který je alfou a omegou její vysportované postavy. To, co dělá její tréninky přitažlivými, je fakt, že pohyby jsou jednoduché a zvládnutelné i pro úplné začátečníky. Nemyslete si však, že Pamelin desetiminutový či patnáctiminutový trénink od je procházka růžovým sadem. Právě naopak, už po pár minutách se pořádně zapotíte.

V současnosti stále více žen chce žít zdravý život plný pohybu, stejně jako Pamela. Používat mobilní zařízení, ale není při běhu či v posilně nejpraktičtější. Řešením jsou tak chytré hodinky Huawei Watch GT 4. Ty dokážou měřit přes 100 sportovních režimů od fitness tréninků, přes cyklistiku, tenis až po outdoorovou turistiku. Zároveň zaznamenávají vaše cvičení, včetně sledování tepové frekvence a spálených kalorií.

Kromě sportovních funkcí mohou chytré hodinky zlepšit i efektivitu při každodenních činnostech. I když je Pamela zaneprázdněná pracovními povinnostmi, cvičí alespoň pětkrát týdně. Pamela musí během dne zvládnout různé role – ráno fitness trenérka, přes den business manažerka a večer módní ikona.

Jako zaneprázdněná žena musí čelit všemožným situacím, řešit problémy efektivním způsobem, a přitom se musí soustředit na tréninky a samozřejmě nesmí zapomínat ani na své sledovatele. Není divu, že se jí hodinky opravdu hodí. Sebedisciplína, pozitivní přístup a smysl pro kontrolu nad svým tělem a životem jsou pro ni obzvlášť důležité, a právě proto je skvělou inspirací pro mladé ženy, které mají podobné ambice.

Vedle cvičení je důležité nezapomínat ani na zdraví. S Huawei Watch GT 4 budete dostávat upozornění o změnách tepové frekvence a připomínky na měření zdravotních dat. Hodinky Huawei Watch GT 4 vám umožní dokončit veškeré úkony, aniž byste se podívali na telefon.  Dámy potěší i vylepšená funkce sledování menstruačního cyklu, která chytře předpovídá menstruaci a pomáhá lépe sledovat plodné dny, pokud se pokoušíte o miminko.

Kromě nejnovějších technologií hraje jistě rozhodující roli i design. Na globálním uvedení novinky v Barceloně Pamela zazářila v elegantním outfitu – černých šatech, které decentně doplňovaly elegantní hodinky Huawei Watch GT 4 s ocelovým řemínkem. Už při samotném představení tak prezentovala hlavní designový benefit nových hodinek – jejich design vůbec nevypadá jako sportovní hodinky, ale připomíná spíše módní doplněk.

Díky klasické eleganci a estetickému designu, který doplňuje více než 10 tisíc různých virtuálních ciferníků, je to jako byste každý den měli nové hodinky. Nové Huawei Watch GT 4 jsou nejen krásné, ale i přesnější a chytřejší díky výkonným technologiím a algoritmům umělé inteligence. Vzhledem k všestrannému využití také potěší dlouhá výdrž baterie, díky čemuž je budete nabíjet pouze jednou týdně. Obavy o vybitou baterii se tak stanou minulostí.

Nově představené hodinky Huawei Watch GT 4 41 mm jsou v Česku dostupné ve třech verzích řemínku – bílá kůže, nerezová ocel a nadčasově elegantní zlatá varianta. Doporučené prodejní ceny startují na částce 5 999 Kč. Při koupi do 15. října nyní získáte bezdrátová sluchátka FreeBuds SE 2 jako dárek.

Zdroj a foto: https://consumer.huawei.com/cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *