Společnost SAP představuje nového asistenta Joule s generativní umělou inteligencí

Joule je kopilot, který je zabudován přímo do řešení pohánějící nejkritičtější procesy, a který skutečně rozumí podnikání

Společnost SAP SE (NYSE: SAP) dnes představila Joule, generativního kopilota s umělou inteligencí, který v přirozeném jazyce změní způsob, jakým funguje podnikání. Joule se stane součástí cloudového podnikového portfolia SAP a bude poskytovat proaktivní a kontextualizované informace z celé šíře a hloubky řešení SAP i ze zdrojů třetích stran. Rychlým tříděním a kontextualizací dat z různých systémů, které přinášejí lepší poznatky, Joule zvyšuje produktivitu a vede k lepším obchodním výsledkům bezpečným a kompatibilním způsobem. Joule navazuje na osvědčené revoluční technologie společnosti SAP, které přinášejí skutečné výsledky.

„S téměř 300 miliony podnikových uživatelů po celém světě, kteří pravidelně pracují s cloudovými řešeními SAP, má Joule sílu nově definovat způsob, jakým podniky - a lidé, kteří je řídí - pracují," řekl generální ředitel a člen představenstva SAP SE Christian Klein. „Joule čerpá z jedinečné pozice společnosti SAP na pomezí byznysu a technologií a staví na našem relevantním, spolehlivém a zodpovědném přístupu k podnikové umělé inteligenci. Joule bude vědět, co máte na mysli, nejen to, co říkáte."

Joule se začlení do aplikací SAP od lidských zdrojů přes finance, dodavatelský řetězec, nákup a zákaznickou zkušenost až po řešení SAP Business Technology Platform. Joule změní uživatelskou zkušenost se systémem SAP — je to jako poklepat svému nejchytřejšímu kolegovi na rameno. Zaměstnanci jednoduše položí otázku nebo formulují problém v jednoduchém jazyce a dostanou inteligentní odpovědi čerpané z množství obchodních dat z celého portfolia SAP i ze zdrojů třetích stran, přičemž si zachovají kontext.

Představte si, že výrobce požádá Joule o pomoc s lepším pochopením prodejních výsledků. Joule dokáže identifikovat regiony s nedostatečnou výkonností, propojit se s dalšími soubory dat, které odhalí například problém v dodavatelském řetězci, a automaticky se připojit k systému dodavatelského řetězce a nabídnout výrobci ke kontrole potenciální řešení. Joule bude průběžně dodávat nové scénáře pro všechna řešení SAP. V oblasti lidských zdrojů pomůže psát objektivní popisy pracovních míst a generovat relevantní otázky pro přijímací pohovory.

„Zatímco hype kolem generativní AI utichá, práce na zajištění měřitelné návratnosti investic začíná," řekl Phil Carter, viceprezident skupiny Worldwide Thought Leadership Research společnosti IDC. „Společnost SAP chápe, že generativní AI se nakonec stane součástí každodenního života a práce, a věnuje čas vybudování podnikového kopilota, který se zaměřuje na generování reakcí na základě reálných scénářů - a zavádí nezbytné ochranné prvky, aby zajistila, že bude také zodpovědná."

Joule bude k dispozici v řešení SAP SuccessFactors a SAP Start v průběhu tohoto roku a v SAP S/4HANA® Cloud, public edition na začátku příštího roku. SAP Customer Experience, SAP Ariba® a SAP Business Technology Platform budou následovat a mnoho dalších novinek napříč portfoliem SAP bude oznámeno na konferencích SuccessConnect 2.-4. října, SAP SpendConnect LIVE 9.-11. října, SAP Customer Experience LIVE 25. října a SAP TechEd 2.-3. listopadu.

Joule navazuje na stávající nabídku SAP Business AI a rozšiřuje ji; více než 26 000 cloudových zákazníků SAP má přístup k SAP Business AI v rámci různých scénářů a partnerských řešení.

Komplexní strategie společnosti SAP pro vybudování ekosystému podnikové umělé inteligence budoucnosti zahrnuje také přímé investice, jako jsou ty, které byly oznámeny v červenci se společnostmi Aleph Alpha, Anthropic a Cohere, a také partnerství třetích stran, včetně partnerství se společnostmi Microsoft, Google Cloud a IBM oznámených v květnu. Sapphire Ventures LLC, globální softwarová venture kapitálová společnost, je podporována společností SAP a věnuje více než 1 miliardu dolarů na financování startupů v oblasti podnikových technologií využívajících AI.

Více informací o Joule najdete zde. Navštivte oficiální web s novinkami o SAP. Sledujte společnost SAP na @SAPNews.

O společnosti SAP

Strategií společnosti SAP je pomáhat každému podniku fungovat jako inteligentní a udržitelný podnik. Jako lídr na trhu podnikového aplikačního softwaru pomáháme firmám všech velikostí a ve všech odvětvích fungovat co nejlépe: Zákazníci společnosti SAP vytvářejí 87 % celkového světového obchodu. Naše technologie strojového učení, internetu věcí (IoT) a pokročilé analytiky pomáhají proměnit podniky zákazníků v inteligentní podniky. SAP pomáhá lidem a organizacím získat hluboký přehled o podnikání a podporuje spolupráci, která jim pomáhá udržet si náskok před konkurencí. Zjednodušujeme firmám technologie, aby mohly náš software využívat tak, jak chtějí - bez rušivých vlivů. Naše komplexní sada aplikací a služeb umožňuje podnikovým i veřejným zákazníkům z 26 odvětví po celém světě fungovat ziskově, neustále se přizpůsobovat a měnit věci k lepšímu. Díky globální síti zákazníků, partnerů, zaměstnanců a myšlenkových lídrů pomáhá SAP světu lépe fungovat a zlepšovat životy lidí. Další informace naleznete na adrese www.sap.com.

Tento dokument obsahuje výhledová prohlášení, což jsou předpovědi, prognózy nebo jiná prohlášení o budoucích událostech. Tato prohlášení jsou založena na současných očekáváních, prognózách a předpokladech, které podléhají rizikům a nejistotám, jež mohou způsobit, že se skutečné výsledky a výstupy budou podstatně lišit. Další informace týkající se těchto rizik a nejistot lze nalézt v našich dokumentech podaných Komisi pro cenné papíry, mimo jiné v části Rizikové faktory ve výroční zprávě společnosti SAP na formuláři 20-F za rok 2022.

© 2023 SAP SE. Všechna práva vyhrazena.

SAP a další produkty a služby SAP uvedené v tomto dokumentu, stejně jako jejich příslušná loga, jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti SAP SE v Německu a dalších zemích. Další informace o ochranných známkách a upozornění naleznete na adrese https://www.sap.com/copyright.

Pro zákazníky, kteří se chtějí dozvědět více o produktech SAP:

Global Customer Center: +49 180 534-34-24

United States Only: 1 (800) 872-1SAP (1-800-872-1727)

Vezměte prosím v úvahu naše zásady ochrany osobních údajů.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/2221745/SAP_SE_AI_Assistant_Joule.mp4

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1093077/4294273/SAP_Logo.jpg

Klíčová slova ČR-Německo-komunikace-počítače-hospodářství-SAP SE

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.