Zlatá šedesátá? Zavzpomínáme na ně (s) tancem!

Klienti Nadace Krása pomoci opět dostali pozvánku na oslavu Dne seniorů na Občanské plovárně. A s nimi i široká veřejnost. Potvrzena je účast VIP hostů.

Budou to Táňa Kuchařová, Honza Dědek, Kateřina Dědková a Mirka van Gills.

Netančírna pro všechny generace je už tradiční akcí Nadace Krása pomoci. Jako oslavu stáří a stárnutí Nadace zve na začátku října seniory na zábavný program, jehož hlavní myšlenkou je setkání generací. Letos se podvečer ponese ve znamení “zlatých šedesátých” let. Vstup je pro seniory zdarma a stejně tak i program. 

Prvního října si každoročně připomínáme Mezinárodní den seniorů. Pro Nadaci je to příležitost, jak dát starším lidem najevo, že si jich vážíme a vnímáme je jako plnohodnotné členy společnosti. Proto jsme opět připravili akci pro naše klienty, seniory ze spřízněných organizací i pro širokou veřejnost, abychom mohli tento den všichni společně oslavit. Bude to 2. října na Občanské plovárně a už teď můžu prozradit, že návštěvníky akce budeme učit tance oblíbené právě v 60. letech,” říká ředitelka Nadace Krása pomoci Soňa H. Morawitzová. 

Akci Nadace pořádá už potřetí, první Netančírna byla s tématem prvorepublikového swingu, druhá v rytmu latinskoamerických tanců. Návštěvníky tak letos nechá tanečně zavzpomínat na léta šedesátá. Kdoví, třeba si společně “zahopsají” na tehdy populární Letkis. 

Vždy jsem milovala tanec. Když jsem na parketu, cítím se svobodná a když se nechám vést dobrým tanečníkem, svůj věk nevnímám. Cítím se být znovu mladá. Děkuji za možnost účastnit se vašich společenských akcí,” říká paní Marie (86 let), klientka Nadace. Právě paní Marie je také pravidelnou účastnicí Netančíren a oblíbenou společnicí na parketu. 

Partnery Netančírny jsou Art 4 People, Danfil, Dobrobot, Slevomat, Hewer, Občanská plovárna, Fleurop, Doux a Albi. Mediálním partnerem je ZUN rádio. 

Kateřina Toholová

 

 

 

Klíčová slova: