Domů > Magazín > Hubnutí

Redukční jídelníček pro ženy 55 kg: Zbavte své tělo toxinů!

Prvním krokem k vytvoření správného jídelníčku je porozumění vašemu tělu a jeho nutričním potřebám. Přecházíte-li z konvenční stravy, po přechodu na stravování podle Jíme Jinak se vaše hmotnost ustálí na takové hodnotě, která je pro vaše tělo optimální. Důvodem je to, že se vaše tělo uzdravuje. Pojďme společně ozdravit vaše tělo a zbavit jej toxinů s naším redukčním jídelníčkem pro ženy s 55 kg.

Nespočet žen se dnes snaží dosáhnout ideální tělesné hmotnosti, udržet své tělo zdravé a ve formě. To platí i pro ženy s hmotností okolo 55 kg, kterým již hubnutí nedoporučujeme. Vyvážený jídelníček jim však pomůže udržet si zdravou hmotnost, pročistit tělo a redukovat toxiny, které jim brání cítit se dobře.

Principy Jíme Jinak směřují především k ozdravení jídelníčku. Společně z něj vyřadíme vše, co tělo zatěžuje a způsobuje otékání. Zbavíte se zdravotních neduhů a budete se ve svém těle znovu cítit jako v bavlnce.

Věnujte pozornost základním surovinám a podívejte se do slovníčku zdravé výživy. Seznamte se se základními principy Jíme Jinak a pokud tam ještě nejste, přihlaste se do online kurzu Jíme Jinak zdarma.

Vzorový jídelníček k redukci toxinů pro ženy 55 kg

Jak může vypadat takový redukční jídelníček pro ženy o hmotnosti 55 kg, který však neredukuje hmotnost, nýbrž toxiny zatěžující váš organismus? Sestavili jsme pro vás jeden ukázkový, který je plný zdravých receptů. V našem online kurzu Hubneme do plavek vás pak čeká jídelníček sestavený do posledního detailu tak, aby byl nutričně i energeticky zcela vyvážený a nechyběly vám žádné důležité vitamíny či minerály.

1. den

Snídaně: Snídaňová miso polévka

Oběd: Plněné batáty s kuskusem a cizrnou

Večeře: Ředkvičková pomazánka, bezlepkový chléb se semínky

Tipy na svačiny: Vrstvený koláč bez lepku, rychlé zeleninové sushi

2. den

Snídaně: Krupicová kaše bez lepku

Oběd: Špagety s medvědím česnekem

Večeře: Žampionové kung-pao s pohankovým bulgurem

Tipy na svačiny: Brokolicová pečená placka, dvoubarevné sušenky

3. den

Snídaně: Polévka s česnekovými výhonky

Oběd: Cordon bleu jinak, restovaná zelenina

Večeře: Špaldová míchanice

Tipy na svačiny: Slané vafle s bylinkami, goji bochánky

4. den

Snídaně: Rýžová léčebná kaše

Oběd: Bezlepkový pečený jáhlový burger, libovolné pickles

Večeře: Hedvábná tofíčka, příloha dle chuti – chléb, těstoviny nebo rýže

Tipy na svačiny: Sušenky Garibaldi, donuty naslano

5. den

Snídaně: Jarní detox polévka s kopřivou a popencem

Oběd: Kantonská veganská rýže

Večeře: Indická jogurtová pánev, placky či chléb

Tipy na svačiny: „Pizza“ pomazánka s krekry či kváskovým pečivem, pudink z jablek, hrušek a arónie

6. den

Snídaně: Miso polévka a kaše 2v1

Oběd: Zapečený talíř, salátek s černou ředkví a naklíčeným mungem

Večeře: Špagety s pórkem, citronem a růžovým pepřem

Tipy na svačiny: Tofu sladký tvaroh, roláda plněná kešu sýrem

7. den

Snídaně: Krémová jáhlová kaše s kaštany

Oběd: Pohankové rizoto s hlívou a brokolicí

Večeře: Dušený batát Katmandu, těstoviny

Tipy na svačiny: Klasická žampionová paštika s kváskovým chlebem nebo plackami, jablečné lívanečky

Redukční jídelníček je pro ukázku

Určitě se do změny jídelníčku pusťte. Berte tento redukční jídelníček jako inspiraci, abyste si mohli vyzkoušet kuchyni ve stylu Jíme Jinak. Určitě by byla škoda vařit těchto pár jídel stále dokola. To by nebavilo nikoho. Na Jíme Jinak najdete tisíce odlehčených a zdravých receptů, které pomohou nastartovat metabolismus, ozdravit trávení, zlepšit imunitu a zbavit tělo toxinů. Důležitá je pestrost, sezónnost a správné vyvážení živin.

Detoxikační týdenní jídelníčky v našich online programech

Pokud chcete mít jistotu, že tentokrát změnu skutečně uděláte a budete se radovat z lepšího zdraví, přidejte se k nám do programu, který je na to speciálně zaměřený. Našimi programy prošlo úspěšně už několik desítek tisíc lidí. Přečtěte si jejich příběhy o uzdravení s Jíme Jinak.

Proč to má smysl?

Provedeme vás za ruku, krok za krokem. Na každý den pro vás máme připravený jídelníček, recepty, videa, snadné cvičení a hlavně obrovskou dávku motivace a naší profesionální živé podpory. Naučíme vás základy zdravého jídelníčku, co jíst, co nejíst, jak suroviny kombinovat, kdy jíst, co pít a jak to všechno doma prakticky zvládnout. Odpovíme a poradíme s jakoukoliv otázkou, která během kurzu přijde. Jsme v programu s vámi.

Když se mě lidé ptají, jak je možné, že v kurzu dosahují účastníci rychle takových výsledků, tak odpovídám, že ve hře jsou dvě zásadní věci. Zaprvé velmi chutný a efektivně sestavený jídelníček, podle kterého to s námi zvládnou i úplní začátečníci, kteří jsou překvapení snadnou přípravou a nadšeni tím, že jim zdravé jídlo chutná. Maminky si pochvalují, že to s nimi jedí i děti a neodporuje ani tatínek. Zadruhé, a to je zásadní, je v kurzech živá podpora skupiny, kdy společně jdeme za stejným cílem, sdílíme svoje radosti i starosti a pomáháme se navzájem. V programu jsme živě s vámi připraveni pomoci a máme k ruce i odbornici na duši v podobě psycholožky Zuzky. To je naprosto neocenitelná součást našich kurzů, doplňuje Eva Cikrytová, autorka projektu Jíme Jinak.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

5 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Přílišné hubnutí při kojení a proč si na něj dát pozor

Hubnutí při kojení je přirozené a maminky jej zpravidla vítají – rády se zbaví poporodních kil. Co když ale hubnete až moc a obáváte se, že se to projeví n...

Hubnutí v prvním trimestru a co s tím

Nárůst hmotnosti v těhotenství je zcela přirozený a prošla si tím každá z nás. Stejně tak se ale většina žen pere s nevolnostmi na počátku těhotenství a ně...

Nechtěné hubnutí v těhotenství a na co si dát pozor

Hubnutí na počátku těhotenství vlivem nevolností není ničím neobvyklým. Co když je ale váhový úbytek příliš výrazný nebo hubnete i po ukončení prvního trim...

Dietní snídaně a jídelníček při hubnutí

Dietní snídaně, které obohatí váš jídelníček a pomohou vám při vaší snaze zhubnout? Ano! V Jíme Jinak vás inspirujeme chutnými recepty, které ozdraví vaše ...

Dietní večeře a jídelníček při hubnutí

Dietní večeče, které obohatí váš jídelníček a pomohou vám při vaší snaze zhubnout? S Jíme Jinak je to možné! V tomto článku vás inspirujeme chutnými recept...

Jídelníček na redukci tuku

Jídelníček na redukci tuku bez živočišných produktů, průmyslově zpracovaných potravin a předražených náhražek? Ano! V Jíme Jinak vám ukážeme, jak zdravě zr...